Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisi fırtına gibi geri döndü, herkes şoke oldu!

Benim Adım Melek dizisi fırtına gibi geri döndü, herkes şoke oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Adım Melek dizisinde kimse bu kadar büyük değişim beklemiyordu! Benim Adım Melek dizisi TRT1 ekranında izleyicilerle 2 Eylül Çarşamba akşamı 29.bölümüyle başladı. İlk sezonu başarılı geçen dizi ağır bir dram içeriyor. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrolünde yer aldığı dizinin geri dönüşü çok etkili oldu.TRT1’in sevilen yapımı, hiç kimsenin beklemediği derecede aksiyon dolu…

Benim Adım Melek’in ilk sezonunda dram öne çıkmıştı. İkinci sezonda ise aksiyonun daha çok yaşanacağı ve olayların hiç bitmeyeceği, yan karakterin hikayede daha fazla yer edindiği bir dönem geldi. Özellikle 30. bölüm fragmanında yan karakterlere yönelik farklı savrulmalar göreceksiniz.

9 Eylül Çarşamba günü Benim Adım Melek dizisinin 30.yeni bölümünde dram da var, gözyaşı da var, intikam da var, eğlence dolu anlar da var. Yani dizi duyguların yükseldiği birçok sahne ile dolu. İkinci sezonun bu kadar aksiyon dolu ve etkili olması da beklenmiyordu. Dizide büyük bir değişimin reytinglere nasıl etki edeceği de merak ediliyor.

Melek’in hastalığının artık herkes tarafından öğrenilmesi gerektiği net.. İzleyiciler de bu konunun artık geride kalmasını bekliyor. Benim Adım Melek’in 30. bölümünde adeta fırtına kopuyor… Fragmanı izleyenler şaşkınlıklarını sosyal medyadaki yorumlarında sergiliyor.

“Bu bölüm bomba gibi olacak” diyenler, ikinci sezonun çok iyi başladığını ve böyle de devam edeceğini düşünüyor.