Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisi ters köşe yaptı!

Benim Adım Melek dizisi ters köşe yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Benim Adım Melek dizisi, başarılı performansı ile göz doldurmaya devam ediyor. Dizinin her bölümü artık izleyiciler için büyük bir merak ve heyecan yüklü… Şu ana kadar 12 bölümü ekrana gelen dizi, çarşamba akşamları için iyi bir alternatif olmayı da başardı. Dizinin bu kadar ilgi göreceği pek de beklenmiyordu ama adeta ters köşe yaptı ve kalplerde yer almayı başardı.

Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer, Saim Güveloğlu, Mustafa Mert Koç gibi isimleri kadrosunda buluşturan Benim Adım Melek dizisine izleyicilerde büyük övgüler geliyor. Sosyal medyaya yansıyan bu övgülerde dizinin bağımlılık yaptığını anlayabilirsiniz.

Nehir Erdoğan’ın instagram hesabına mesaj bırakan hayranları, “Ailecek izliyoruz, tek kelimeyle muhteşem kadro. Sizleri seviyoruz. Emeğinize, vücudunuza sağlık” yorumunda bulundu.

4 yaşındaki oğlunun bile diziyi çok sevdiğini belirten bir başka izleyici ise mesajı ile beğeni topladı. İzleyici, “4 yaşımdaki oğlum bile çok seviyor, izliyor. Reklamı çıktığında bile ‘Anne Melek başlıyor’ diye bağırıyor. Şarkısını bile ezberledi. Sevmediği karakter Alpay, en sevdiği ise Melek ve küçük Seyit Ali” diye yorumda bulundu.

Her hafta diziyi iple çektiklerini belirten Benim Adım Melek hayranları, hem Nehir Erdoğan’a hem de Mithat karakterine hayat veren Saim Güveloğlu’na övgü dolu yorumlarda bulunuyor.

Melek karakterine hayat veren ünlü oyuncu Nehir Erdoğan da sosyal medya hesabından dizide beğendiği sahneleri paylaştı: