Ana sayfa Dizi Haberleri Caner Kurtaran, Kimse Bilmez dizisinde kötü karakter tanımını yeniden yapacak!

Caner Kurtaran, Kimse Bilmez dizisinde kötü karakter tanımını yeniden yapacak!

tarafından ker_def

atv ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Kimse Bilmez dizisine yeni bir oyuncu katıldı. Kimse Bilmez dizisinin 26.yeni bölümü 15 Aralık Pazar günü ekrana gelecekti ama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gündem özel programı yayınlanacağı için dizi bir hafta sonra yeni bölümüyle yayında olacak.

Atv’nin her bölümü merakla beklenen Baba Yapım imzalı başarılı dizisi Kimse Bilmez’in oyuncu kadrosuna usta bir isim dahil oldu. Daha önce de Atv’de yayınlanan ‘Huzur Sokağı’ ve ‘Aşk ve Ceza’ isimli dizilerde de rol alan Caner Kurtaran, bu kez ‘Kimse Bilmez’de çok özel bir rolle seyirci karşısına çıkacak. Caner Kurtaran, dizinin oyuncu kadrosuna 26’ncı bölüm itibariyle dahil olacak.

‘MANYAK’ LAKAPLI ‘NEDİM’ GELİYOR!

Her bölümüyle seyircisini farklı bir hikayenin içerisine alan Kimse Bilmez, oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Birbirinden sürükleyici aksiyon ve dram sahneleriyle adından söz ettiren dizinin oyuncu kadrosuna, daha önce Atv’de yayınlanan ‘Huzur Sokağı’, Aşk ve Ceza’ başta olmak üzere bir çok projede rol alan usta oyuncu Caner Kurtaran dahil oldu. Caner Kurtaran, ‘Kimse Bilmez’ dizisinde ‘Manyak’ lakaplı ‘Nedim’ karakterine hayat verecek. Nedim, rolü gereği hafızalardaki ‘kötü’ tabirini yeniden yazacak ve ‘bir insan daha ne kadar kötü olabilir’ sorusunu akıllara getirecek bir karaktere can verecek.

HERKESİN KABUSU OLACAK!

Caner Kurtaran, Kimse Bilmez dizisinde kötü karakter tanımını yeniden yapacak! 7

Kimse Bilmez’in oyuncu kadrosuna 26’ncı bölüm itibariyle dahil olacak olan ‘Manyak Nedim’ adeta ortalığı birbirine katacak. İçi kötülükle dolu olan Nedim, yapacağı türlü oyunlarla Ali’nin hayatını altüst edecek. Dış görüntüsü ile de kişiliğinden renk vermeyen Nedim, oyunculuğuyla da herkesi ekran başına kilitleyecek.

CANER KURTARAN KİMDİR?

Caner Kurtaran, 26 Ekim 1978 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Lisedeyken tiyatroyla ilgilenmeye başladı. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlamasını ardından, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı, Tiyatro Bölümüneden mezun olmuştur. ‘Yaprak Dökümü’ isimli dizide canlandırdığı ‘Şevket’ karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu, atv de ‘Huzur Sokağı’, ‘Aşk ve Ceza’ isimli diziler rol aldı. Rol aldığı dizilerin yanı sıra; ‘Ayla’, ‘Turkish Dondurma’, ‘Müslüm’ ve ‘Malazgirt 1071’ isimli sinema filmelerinde de adından söz ettiren usta oyuncu son olarak ‘Kimse Bilmez’ dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

SEÇKİN OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini U. Hakan Eren ve Reyhan Pekar’ın yaptığı dizinin Yönetici Yapımcılığını Osman Enes Yakut üstleniyor. Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide; Zeynep Elçin, Ferdi Kurtuldu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Adnan Biricik, Asya Taşkın, Beran Özel, Sevtap Özaltun, Fatma Karanfil ve Anıl Kır gibi usta isimler yer alıyor.