Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek dizisinde arabeskin dibini bulacağız!

Benim Adım Melek dizisinde arabeskin dibini bulacağız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Çarşamba günleri yayınlanmakta olan Benim Adım Melek dizisinin 20.bölümünden 2. fragman yayınlandı.Tam bir Türk filmi yani Yeşilçam hikayesi ile karşı karşıya kalacaksınız. Arabeskin dibine bulacağınız sahnede Mahmut ile Kadriye’nin hikayesi trajedi yüklü…

Geçtiğimiz bölümde Mahmut, eşi Kadriye’yi sert bir şekilde eleştirmişti. Herkesin işine burnunu sokmasından rahatsız olmuş ve en sonunda içinde yıllarca sakladıklarını dışarıya vurmuştu. Kadriye’de hemen öne atılmış, avukat kartını açmıştı.

Benim Adım Melek dizisinin 20. bölümünde Mahmut ve Kadriye, boşanma kağıtlarını imzalıyor… Ancak Kadriye’nin hastanede yaptırdığı tahlillerin sonucu pozitif yani Kadriye hamile… Bir yanda boşanma kağıtları imzalanmış, diğer yanda Kadriye’nin hamileliği ile bambaşka yöne gidecek olan bir hikaye.. Türk filmlerinde rastlayabileceğiniz bu tablonun detaylarını dizide bulabileceksiniz.

Muharrem Türkseven’in canlandırdığı Mahmut karakterinin, Hande Kaptan’ın hayat verdiği eşi Kadriye ile olan sahneleri bundan sonra daha dikkatli takip edilecektir.

İşte Benim Adım Melek 20 .bölüm 2.fragmanı: