Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek dizisinde aylardır beklenen o an geldi!

Benim Adım Melek dizisinde aylardır beklenen o an geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Benim Adım Melek dizisinde kötüler ders alacak, iyiler mutluluktan uçacak! TRT1 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Benim Adım Melek dizisi, başarılı hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları ile göz doldurmaya devam ediyor.

İkinci sezonu devam eden dizide Nehir Erdoğan ile Kutsi başrolde ve başarılı performansları ile de hayranlarından büyük ilgi görüyor.. Dizinin 3 Şubat akşamı yayınlanacak yeni bölümünde ise Defne ve Ömer cephesinde heyecanla beklenen anlar yaşanacak. Melek’in eve dönmesinin ardından hüznün yerini mutluluk almıştı.

Şimdi de dizide Defne ve Ömer arasındaki düğün ile birlikte eğlenceli anlara da tanıklık edeceksiniz. Benim Adım Melek’in 51. bölümünden 2. fragman yayınlandı ve bambaşka olayların yaşanacağı da ortaya çıktı. İzleyicilerin aylardır beklediği Ömer ve Defne konusunda ise sonunda en büyük adım bu bölüm atılıyor…

Halil’e sözleşme imzalatan Alpay, yaptığı kötülüğün karşılığını alacak mı? Funda, Alpay’a anlaşmalı bir boşanma protokolü sunuyor ve onu şaşkına çeviriyor. Tabii ki bunun altında da Kenan’ın verdiği Halil ile Alpay protokolünün izi var…

Konakta ise Defne ve Ömer’in düğününden çok renkli anlara şahit olacaksınız. Herkes gülecek, eğlenecek, davullar çalınacak ve Benim Adım Melek dizisinde bu bölüm hüzünden daha çok sevincin ağırlıklı olacağı görüntülere sahne olacak.

Cumali ve Seyitali torunlarının ve çocuklarının mutluluğu için üzerlerine düşün ne ise yapmaya hazırdır… Melek sonunda Halil ile kavuşacağı için mutludur. Halil ise sözleşmenin etkisi ile bu nişan mutluluğunu yaşayamaz. Alpay Halil’i her yerde yakalayarak sözleşmeyi hatırlatır ve gerginlik yaratır. İkili arasında da atışma hiç eksik olmayacak.