Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı’nın tabutuna son çiviyi çaktı! Mavi ve Sancar bir destanı yıktı geçti!

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı’nın tabutuna son çiviyi çaktı! Mavi ve Sancar bir destanı yıktı geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nare ve Sancar aşkının bir destan olduğu söylene söylene 37 bölüme kadar gelen Sefirin Kızı dizisi, artık bambaşka bir noktada ilerliyor. Efsane olarak tarif edilen aşk Neslihan Atagül’ün sağlık sorunları nedeniyle ayrılması ile bitti.

Tuba Büyüküstün’ün Mavi karakteri ile yapıma katılması ise Sefirin Kızı dizisinin tabutuna çakılan son çiviydi. Neden dizinin ismini artık değiştirmezler anlamak mümkün değil. Zira dizinin isiminin Sefirin Kızı olması bile artık eğreti duruyor.

Tuba Büyüküstün’ün gelişi ile birlikte aslında Sefirin Kızı destanı yok olup gitti… Madem yeni bir başlangıç bu, dizinin ismi de değişsin, yeni karakterler katılsın ve hikayede eskiyen yan karakterler de yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlasın..

Mavi ve Sancar aşkı üzerine bambaşka bir dizi ortaya konulsun ve Sefirin Kızı hikayesinden taşınmak zorunda kalan hikayenin bütünlüğü de artık yeni senaryoya engel olmasın… Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur’un yakında bu düşünceye uygun şekilde diziyi bambaşka bir hale dönüştürürse de kimse şaşırmasın.

Sefirin Kızı izleyicileri ise adeta ortadan ikiye bölündü bir grup izleyici Tuba Büyüküstün’ün gelişi ile hikayenin farklılaşmasından memnun ve bu durumu destekleyen yorumlarla sosyal medyada mutluluk sergiliyor.

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı'nın tabutuna son çiviyi çaktı! Mavi ve Sancar bir destanı yıktı geçti! 7

Bir grup izleyici ise Sefirin Kızı hikayesine bağlı ve artık bu destanın ortadan kalktığını düşünerek mutsuz… Sancar’ın bu kadar büyük aşkla sevdiği Nare’den bir çırpıda vazgeçmesi ve Mavi karakteri ile kısa sürede kaynaşması da eleştirilen bir başka nokta.

Ancak senaristler de haksız değil. Reytingler düşmesin, dizi sıkıntıya girmesin diye Tuba Büyüküstün’ü hemen hikayenin göbeğine atıp, durumu kurtarmaya çalışıyorlar.

Bunun yanı sıra sosyal medyada Mavi karakteri için dün akşam paylaşılan binlerce mesaj var. Twitter’da 100 binden fazla mesaj paylaşıldı ve Mavi karakteri TT oldu. Tuba Büyüküstün uzun süre gündemden düşmedi. Bu da olumlu bir gelişme olarak dikkat çekiyor.