Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek dizisinde bir dönem kapanıyor, yeni dönem başlıyor!

Benim Adım Melek dizisinde bir dönem kapanıyor, yeni dönem başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Benim Adım Melek, 2 Eylül Çarşamba günü 29. yeni bölümü ile hayranları ile buluşmaya geliyor. Gaziantep’te dizinin ekibini bir süredir çalışmalarını sürdürüyordu. Nehir Erdoğan ve Kutsi’yi başrolde buluşturan dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.

Benim Adım Melek dizisinin 29. bölüm fragmanı aslında bir dönemin kapanıp, yeni bir dönemin başlayacağını gösteriyor. İlk sezonda 28 bölüm gözyaşı döken bir Melek karakteri vardı. Nehir Erdoğan da başarıyla rolünü canlandırdı. Yeni sezonda ise bu sefer gözyaşından daha çok aşkı konuşacağız.

Kutsi’nin hayat verdiği Halil karakteri ile Melek’in aşka yeniden tutunmaları Benim Adım Melek dizisinin ikinci sezonunun mutlu anlarla dolu olacağını da anlatıyor. Elbette ki bir dram dizisi ve ağır bir hastalık konusu da var…Ancak Benim Adım Melek dizisinin 2. sezonunun ilk sezonki kadar ağır dram sahnelerinin tekrarı olmayacağı da anlaşılıyor.

Diziye yönelik yapılan en büyük eleştiri de zaten bu ağır dram sahnelerinin artık izleyiciyi fazlasıyla bunaltmasıydı. Bir de Melek’in hastalığının hala saklanıyor olması durumu da gerçekçi değildi. Bakalım yeni sezonda bu hastalık meselesi yine gizlenecek mi yoksa herkes öğrenecek mi?

İşte Benim Adım Melek dizisinin 29.bölümünden ilk görüntüler: