Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisi çok akıllı bir taktik uyguluyor!

Sen Çal Kapımı dizisi çok akıllı bir taktik uyguluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinin 6 bölümü geride kaldı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i buluşturan dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. İlk fragman yayınlandı. Serkan ve Eda’nın birbirlerinden vazgeçemeyeceklerini anlatan sahnelere şahit olacaksınız.

Fragmanlara gösterilen ilgi de şaşırtıcı boyutta. Sadece 12 saat içinde 3 milyona yakın izlenme alan Sen Çal Kapımı dizisinin 7. bölüm fragmanı, izleyici ilgisinin artarak devam ettiğini de gösteriyor. Dizinin hayranları Hande Erçel’in oyunculukta kendisini çok geliştirdiğini ve bunu da bu dizide kanıtladığı belirten yorumlarda da bulunuyor.

Serkan ve Eda arasındaki aşk adımlarının hızlı değil de yavaş şekilde atılması, her bölüm üzerine konularak ilerlenmesi de heyecanın hep yüksek kalmasını sağlıyor.

İzleyiciler bir anda birbirlerine kendilerini bırakan iki karakter görmekten ise, aşamalarını izlemeyi daha çok istiyor. Bir dizi hayranı, “Şöyle yavaş yavaş ilerleyen aşkların hastasıyız hastası. Ay hep böyle gider inşallah” diyerek birçok izleyicinin de düşüncesine tercüman oldu. Bu durum da dizinin çok akıllı bir taktik ile yoluna devam ettiğini anlatmaya yetiyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin 26 Ağustos Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 7. bölümünden ilk fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Dizide ayrıca; Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, İlkyaz Arslan ve Ahmet Somers gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.