Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek dizisinde fark ettiklerinde çok geç olacak!

Benim Adım Melek dizisinde fark ettiklerinde çok geç olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Benim Adım Melek dizisinin 27. bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Melek’in sözleri bir hayli anlamlı. Nehir Erdoğan ve Kutsi’yi buluşturan dizinin yeni bölümünde bir itiraf var.

Melek diyor ki,”İnsanlar bazen susarak bir ömrü hiç ediyorlar. Fark ettiklerinde de çok geç oluyor” diyerek dizinin şu ana kadar yaşattıklarını özetlemiş oldu. Bundan sonra acaba Melek ve Halil için bu söz tersine dönecek mi? Yeniden bir araya gelecekler mi? Benim Adım Melek dizisi 27.bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Videodan detayları izleyebilirsiniz.

27. bölümde yaşanacakların detayı şöyle: Kerem sözleşmeye imzasını atmış, hayalinin peşinden gitmeye karar vermiştir. Seyran, Erdal belasından kurtulmuştur. Mithat, Seyran’a sürpriz evlilik teklifi yapacaktır.

Seyran, Mithat’ın teklifini kabul edecek midir? Kederini yüreğinde yaşamaya kararlı olan Cumali, eski dostuyla konuşmadan yan yana yürürken, yüreğine nasıl bir yük emanet edecektir?

İkizlerin doğum günü için herkes bağ evinde toplanır. Melek yıllar önce, kendisi için yapıldığından habersiz bu eve ilk adımını attığında ne ile karşılaşacak?