Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete dizisinin evde kal özel bölümü aslından daha çok güldürdü!

Jet Sosyete dizisinin evde kal özel bölümü aslından daha çok güldürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Dünyada bir ilk örnek olarak Star’daki Jet Sosyete Evde Kal Özel ve TRT1’de yayınlanan Ev Hali dizileri beğeni topladı.Her iki yapım da evlerden yapılacak çekimlerle bu işin bir şekilde kurtarılabileceği imajını verdi. Ev Yapımı dizisinin AB reyting grubunda 5. olması da cesaretlendirici bir gelişme.

Çarşamba akşamı yayınlanan Jet Sosyete’nin özel bölümü sadece bir fikrin ilk örneği olarak yayınlandı. Yani şimdilik devamı yok. Ev Yapımı ise her hafta devam edecek. Koronavirüs salgını bitince de yeniden Seksenler dizisi çekimlerine başlanarak, ekran ömrünü tamamlayacak.

Jet Sosyete dizisinin evde kal özel bölümü aslından daha çok güldürdü! 8

Ancak her iki örneğin de evlerden çekilecek dizilere yol açtığı, yeni bir dönemi başlatan işler olduğu gerçeği de ortada. Bu noktada Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu’nun Jet Sosyete ile ilgili değerlindirmesi önem taşıyor.

Koloğlu, “Bu yeni düzenin ilk işi yayınlandı; ‘Jet Sosyete’… Oyuncuların ‘koronalı günleri’ anlattığı taze senaryoda kendi mekanlarından projeye katıldılar. Jet Sosyete’nin, bugüne kadar yayınlanan bölümler arasındaki ‘beni güldüren işi oldu’ diyebilirim” şeklindeki değerlendirmesi dikkat çekici.

Jet Sosyete dizisinin evde kal özel bölümü aslından daha çok güldürdü! 9

Birçok izleyici de bu ev yapımı dizileri beğendiler. Biraz daha yaratıcılık ve teknik anlamda ilerleme sağlanır ise bazı dizilerin bu yoldan giderek izleyici kazanmaya çalışması muhtemel gözüküyor.