Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek dizisinde şok üstüne şok yaşanıyor!

Benim Adım Melek dizisinde şok üstüne şok yaşanıyor!

tarafından ker_def

Nehir Erdoğan ve Kutsi’yi buluşturan, TRT1’in sevilen dizisi Benim Adım Melek’te şoklar bitecek sanmayın… Her yeni bölümde yeni bir şok ile karşılaşan dizinin izleyicileri, trajedinin en diplerini henüz görmedi… Melek’in hastalığının iyice arttığı dönemde, çocuklarının velayetinden vazgeçmesi mi gerekecek? Defne ise izleyicileri deli etmeye devam edecek.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, etkileyici hikayesiyle izleyicilere duygu dolu anlar yaşatan, “Benim Adım Melek” on sekizinci bölümüyle ekranlara geliyor. 29 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan “Benim Adım Melek” te bu hafta neler olacak?

Benim Adım Melek dizisinde şok üstüne şok yaşanıyor! 8

Mahkemeye sağlık raporunu sunarsa hastalığı ortaya çıkacak olan Melek, çocuklarının velayetinden vazgeçmek zorunda mı kalacak?

Kerem, acısını yüreğinde taşırken annesinin üzülmemesi için çırpınıp duracak. Defne’yse halden anlamaz tavırlarıyla Melek’in yürek yarası olmaya devam edecek.

Benim Adım Melek dizisinde şok üstüne şok yaşanıyor! 9

Halil ve Mirza, locada yüzleştikleri gerçekle şok olurlarken, elleri kolları bağlanacak. Melek’i affedemeyen Seyitali, torunlarının uğruna nasıl bir anlaşmaya imza atacak?

Beklenmedik bir misafirin sözleri Seyitali ve Cumali’yi derinden sarsarken, güçten düşen Melek’i apartmanın önünde bekleyenler kimler olacak?

Benim Adım Melek her Çarşamba günü yeni bölümleri ile saat 20.00’de TRT1’de.