Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz gibi yeni dizi Gel Dese Aşk efsanesi doğuyor!

Sen Anlat Karadeniz gibi yeni dizi Gel Dese Aşk efsanesi doğuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kurtlar Vadisi ve Sen Anlat Karadeniz gibi iddialı projelerin yapımcısı, yönetmeni olan Osman Sınav yeni bir projeyle daha hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Uzun süredir hazırlıkları yapılan Gel Dese Aşk dizisinden yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu ve İlayda Çevik’in başrollerinde yer aldığı yeni dizinin okuma provaları başladı.

Sen Anlat Karadeniz gibi yeni dizi Gel Dese Aşk efsanesi doğuyor! 10

atv’de yayınlanacak olan dizinin provalarında oyuncular keyifli anlar yaşadı. Hem konusu hem de iddialı kadrosu ile ekranlarda fırtına gibi esmeye gelen Gel Dese Aşk’ta yer alan diğer isimler şunlar:

Sen Anlat Karadeniz gibi yeni dizi Gel Dese Aşk efsanesi doğuyor! 11

“Öykü Gürman, Ertan Saban, Altan Gördüm, Uğur Çavuşoğlu, Tuğçe Ersoy, Aslıhan Malbora, Yiğit Koçak, Selim Gürata, Ayşe Defne Pirinçci.”

Sen Anlat Karadeniz gibi yeni dizi Gel Dese Aşk efsanesi doğuyor! 12

Görevleri ve istekleri arasında sıkışan, mutsuzluklarını, suskunluklarının arkasında büyüten insan hikayelerine yer verilecek olan Gel Dese Aşk dizisinde yönetmen koltuğuna Murat Onbul ve Aslı Kahraman oturuyor.

Sen Anlat Karadeniz gibi yeni dizi Gel Dese Aşk efsanesi doğuyor! 13

Dizi, yaralandıkları yerden yaralayan, kırgınlıkların üstünde ayakta durmaya çalışan,20 yıldır evli bir çiftin, aşkı yeniden buluş hikayesini izleyicilerin karşısına çıkartacak.