Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek dizisinde umutlar boş çıktı, geçmişe geri döndük!

Benim Adım Melek dizisinde umutlar boş çıktı, geçmişe geri döndük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Adım Melek dizisinin 30. yeni bölümü izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmaya devam ediyor. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonu başladı ve hikayedeki değişiklikler izleyiciler tarafından olumlu karşılandı. İlk sezonunda ağır dram içeren Benim Adım Melek dizisinin ikinci sezonunda en çok dikkat çeken nokta umudun aşılanması idi…

Halil ve Melek karakterlerinin yıllar sonra yeniden aşklarının küllerinden doğmaya başlaması önemli bir detaydı.Ayrıca Ömer ve Defne karakterlerinin de aşka tutunmaları önemli bir ayrıntı oldu. Melek, kanser hastası ve ölmek istemiyor. Ancak doktorun söylediği “Maalesef uyguladığımız tedavi işe yaramıyor” şeklindeki sözleri 30. bölüme damgasını vuracak.

Benim Adım Melek dizisinin 30. bölümünden 3. fragman yayınlandı. Melek, daha yapacak çok şeyi olduğu için ölümün kendisinden uzak olmasını istiyor. Ama doktor, tedavinin işe yaramadığını belirtiyor. Benim Adım Melek dizisi hayranları “başroller ölmez” diyerek kendilerini teselli ediyor.

Melek pes etmemeye karar veriyor. Halil ise başlarına gelen her şeyi birlikte göğüslemeyi teklif ediyor. Benim Adım Melek dizisinin 30.bölümü yine hüzün ve gözyaşı dolu… İşte yeni görüntüler: