Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek dizisine olan eleştiriler hasır altı edildi!

Benim Adım Melek dizisine olan eleştiriler hasır altı edildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İzleyicilerin 4 ay Benim Adım Melek dizisinden ayrı kalmaları olumlu oldu. Zira bunun sebebi senaryoda gizli. 28 bölümü yayınlanan TRT1 dizisinin senaryosuna yönelik eleştirilerin hızla artmaya başladığı bir dönemde koronavirüs pandemisi nedeniyle çekimler durduruldu.

Araya karantina süreci ve yeniden normale alışma dönemi girdi. 4 aylık aranın ardından ekibin yeniden bir araya gelmesi, dizinin hayranlarında büyük bir sevinç yaşattı. Daha önce yapılan senaryo üzerindeki eleştiriler yerini sevinç gözyaşlarına bıraktı.

Dizinin senaryo grubu için işleri toparlama ve 2. sezonu daha güçlü konumlama adına da değerli bir ara verildi. Benim Adım Melek dizisi 2. sezonda nasıl bir yol izleyecek, merakla bekleniyor. Dizinin senaryosundaki ağır dram hali devam edecektir ama en azından Melek’in durumu artık netleşsin. Herkes, neyin ne olduğunu öğrensin. İzleyiciler haftalarca daha Melek’in durumunun gizlenmesi üzerinden reyting elde etme çabasını görmek istemiyor.

Ancak bu eleştiriler şimdilik sosyal medyada geri planda. Önemli olan ekibin yeniden bir araya gelmesi. İzleyiciler çok mutlu olduklarını mesajlarıyla paylaşıyor.

Bir dizi hayranı, “Çok mutluyum, heyecanlıyım. İnşallah bol bol çekin, yakın olsam da gelsem keşke” diyerek ekibe güzel dileklerini yolladı. Bir başka izleyici, “Sonunda beklediğim an geldi ezberleyene kadar izleyeceğim zamanlar” notunu bıraktı.

Dizinin yeni sezonunun hayırlı olmasını, heyecan ve sabırsızlıkla beklediklerini belirten birçok izleyici mesajı da sosyal platformlarda yayınlandı.

İşte ekibin yeniden buluştuğunu ve çekimlerin yakında başlayacağını anlatan video mesajı: