Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek dizisinin bu çilesi nedir böyle!

Benim Adım Melek dizisinin bu çilesi nedir böyle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Benim Adım Melek dizisi Nehir Erdoğan ve Kutsi gibi iki önemli ismi bünyesinde buluşturdu. İyi bir uyum yakalayan başrol oyuncularının, sürekli mutsuzluk sergilemeleri ise dizinin ağır dram özelliğinin bir sonucu…

Benim Adım Melek, Çarşamba akşamlarının en çok izlenen 3. dizisi konumunda. Reytingleri de özel kanallar için bile çok iyi sayılabilecek bir noktada. Ancak dizinin bir şanssızlığı var ki, bir türlü bu konuya çözüm bulunamıyor. Sosyal medya noktasında dizi edata yokları oynuyor… Çile çeken bir hali var dizinin sosyal platformlarda…

Halbuki ekran başına oturan milyonlarca izleyicisi var ama TRT dizilerinin ortak özelliği olsa gerek sosyal medyada yok hükmünde. 19 Şubat Çarşamba günü için dizilerin aldığı ileti sayısı Adba tarafından listelendi.

Beklendiği üzere Demet Özdemir rüzgarı ile Doğduğun Ev Kaderindir müthiş bir sosyal medya gücüne sahip. Zemheri reytinglerde sıkıntı yaşasa da sosyal medyada çok iyi. Kuruluş Osman ise ekranda günün en başarılı dizisi ama sosyal medyada çok düşük kalmış durumda.

Peki ya Benim Adım Melek dizisine ne demeli. Rakiplerinin çok gerisindi olan dizi, sosyal medyada gündem yaratamıyor. Bu da dizinin önemli çilelerinden birisi olarak ortaya çıkıyor.