Ana sayfa Dizi Haberleri Yurdaer Okur geldi, Burak Özçivit’e diklendi, reytingler arttı

Yurdaer Okur geldi, Burak Özçivit’e diklendi, reytingler arttı

tarafından ker_def

Burak Özçivit’in başroünde yer aldığı Kuruluş Osman dizisine Balbay karakteri ile Moğol komutanı olarak katılan Yurdaer Okur, diziye büyük bir hareket kattı. Moğol ordusunun Söğüt’ü işgal etmesi, beyleri ve Alpleri esir alması sonrasında Kuruluş Osman dizisi gerçek bir düşman bulmuş oldu.

Bu durum da dizinin izleyicilere inandırıcılık noktasında önemli bir ilerleme kaydetmesini sağladı. Artık Osman Bey’in savaşa bileceği önemli bir düşman var.İşte bu aksiyon dolu sahnelerin getirdiği bir artı da reytingler noktasında olmakta.

Kuruluş Osman dizisinin izlenme oranlarının aksiyonun artması ile artış sergilemeye başladığı da görülüyor. Yurdaer Okur ile Burak Özçivit’i artık karşı karşıya izleyeceğiz.

Çarşamba akşamları atv’de ekranlara gelen Kuruluş Osman, yayınlandığı 11. bölümüyle Tüm Kişiler’ de % 13,67 izlenme oranı ve % 29,94 izlenme payı, AB Sosyal Statü’de % 10,54 izlenme oranı ve %25,51 izlenme payı, 20+ABC1’de % 14,33 izlenme oranı ve %30,85 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Yurdaer Okur geldi, Burak Özçivit’e diklendi, reytingler arttı 7

Sosyal medyanın da lideri!

Kuruluş Osman’ın 11. Bölüm etiketi #TürkDemek, Twitter Türkiye Trending Topics listesinde 1. sıraya, Dünya Trending Topics listesinde ise 2. sıraya kadar yükseldi ve bölüm sonuna kadar kalmayı başardı