Ana sayfa Dizi Arşivi Benim Adım Melek | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Benim Adım Melek | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Benim Adım Melek, TRT1’de yayınlanan Türk dizisidir. Üs Yapım tarafından hazırlanmıştır. Cem Akyoldaş, yönetmenlik görevini üstlendi. Senaryoyu Nilüfer Özçelik ile Berfu Ergenekon birlikte yazdı. Dizinin çekimlerine 2019 yılının Ağustos ayında başlandı. İlk çekimler Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da yapıldı. Daha sonra ekip İstanbul’da bazı çekimler yaptı. Dizinin asıl çekim mekanı olan Gaziantep’te çalışmalara devam edildi.

KÜNYE:
Kanal: TRT1
Yapımcı: ÜS Yapım
Türü: Dram
Yayın Tarihi: 25 Eylül 2019
Mekan: Sırbistan, İstanbul, Gaziantep
Süresi: 120 dakika
Müzik: Aydilge
Başrol: Nehir Erdoğan, Kutsi, Kaan Çakır, Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk.
Oyuncular: Ulvi Kahyaoğlu, Ece Özdikici, Hande Kaptan, Muharrem Türkseven, Poyraz Ar, Mehmet Çevik, İsmail Açıl.

Benim Adım Melek | Konusu - Oyuncular - Fragmanlar - Bölümler - Video 10

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/AdimMelekTRT
Instagram: https://www.instagram.com/adimmelektrt/
Facebook: https://www.facebook.com/AdimMelekTRT/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC7KHmsZzPlDJOukA4-JLBcQ
Resmi internet sayfası: https://www.trt1.com.tr/diziler/benim-adim-melek

TÜM HABERLER:

Benim Adım Melek dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

GENEL İZLENİM:

Benim Adım Melek dizisi bir dram yapımıdır. Ağır bir konuya sahip. Dizi Nehir Erdoğan’ın başrolündeki Melek karakterinin etrafında dönüyor. Reytingleri ile iyi bir çıkış yakaladı. Ancak senaryonun kendisini tekrar etmeye başladığı eleştirileri yapıldı. Benim Adım Melek, ilk başlarda yüksek reyting alırken, sonraki dönemde reytinglerinin düşmesine engel olamadı. Sosyal medyada büyük destek buldu. Dizinin hayranları Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin uyumundan da memnun kaldı.

Benim Adım Melek | Konusu - Oyuncular - Fragmanlar - Bölümler - Video 11

HİKAYESİ:

Anneliğin, tüm zorluklara rağmen vazgeçmek değil aksine çocukların için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu vurgulayan Benim Adım Melek; Melek’in, ailesi ve çocuklarıyla hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Nehir Erdoğan’ın Melek karakterine hayat verdiği dizide bir annenin ayakta kalma çabası ve üç çocuğuyla verdiği yaşam mücadelesine dikkat çekiliyor.

Melek’in hayattaki en kıymetlileri: çocukları…

Melek, yaşadıklarından dolayı üç çocuğuyla baba ocağına dönerken bir yandan gözü yükseklerde olan kızı Defne’nin (Rabia Soytürk) başına buyrukluğu ve isyankarlığıyla mücadele edip, diğer yandan oğlu Kerem’in (Ulvi Kahyaoğlu) futbol sevdası yüzünden başına gelenlerle ve kavgacı tavırlarıyla uğraşacak. Küçük oğlu Seyit Ali (Poyraz Ar) ise her durumda mutlu olacak bir şey bulan hayat dolu karakteriyle her daim annesinin neşe kaynağı olmayı başaracak.

Benim Adım Melek | Konusu - Oyuncular - Fragmanlar - Bölümler - Video 12

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Nehir Erdoğan (Melek)
Kutsi (Halil)
Kaan Çakır (Alpay)
Şerif Sezer (Nefise)
Mustafa Mert Koç (Ömer)
Rabia Soytürk (Defne)
Ulvi Kahyaoğlu (Kerem)
Ece Özdikici (Funda)
Hande Kaptan (Kadriye)
Muharrem Türkseven (Mahmut)
Poyraz Ar (Seyit Ali)
Mehmet Çevik (Seyit Ali Karadağ)
İsmail Açıl (Adnan)

MEKANLAR:

Dizide gördüğümüz görkemli konaklar Gaziantep’in tarihini de yansıtan eserler arasında bulunuyor. Haleplizade Konağı ile Gazi Konağı dizinin çekimlerinin yapıldığı mekanlar. Ayrıca dükkanların olduğu sahnelerdeki hanın adı ise Mecidiye Han…

Benim Adım Melek | Konusu - Oyuncular - Fragmanlar - Bölümler - Video 13

JENERİK:

Jenerik müziğindeki şarkıyı şiddete maruz kalan tüm kadınlara ithaf eden şarkıcı Aydilge, bugüne kadar çok para teklif edildiğini ama kendisinin kadına şiddet unsuru içeren yapımları reddettiğini söyledi. Aydilge’nin dizi için bu müziği yapmasının bir amacı var. Dizide ezilen bir kadının haklı ve büyük mücadelesi anlatılıyor.

FRAGMANLAR:

Benim Adım Melek dizisinden ilk fragman TRT’in ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2019 yılının Ağustos ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı. Ferdi Tayfur’un “Ben de Özledim” şarkısı ile sunulan ilk görüntülere ilgi büyük oldu.

İlk Tanıtım:

Benim Adım Melek dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalındaki ‘Oynatma Listesi’ bölümünde bulabilirsiniz.

Tüm Fragmanlar:

1. SEZON TÜM BÖLÜMLER:

Benim Adım Melek dizisinin 1.sezonu 25 Eylül 2019 Çarşamba günü başladı. İlk sezon 28 bölüm devam etti. 8 Nisan Çarşamba günü yayınlanan 28. bölümden sonra başka bölüm yayınlanmadı. Koronavirüs salgını nedeniyle dizinin setinde çekimlere Mart ayının ortalarında ara verildi.

Benim Adım Melek dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasındaki ‘Oynatma Listesi’nden izleyebilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Benim Adım Melek dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler yayınlandı. Bu klipler dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Aydilge – Yalnızlık Masalı

Defne’nin sahne performansı – Benim Adım Melek 1. Bölüm

Bahçalarda Mor Meni – Ünal Zorer – Benim Adım Melek 2. Bölüm

Mevsim Bahar Olunca – 4. bölüm:

Sevemedim Kara Gözlüm – 7. bölüm:

Bitmeyen Aşk – 27 bölüm:

KAMERA ARKASI:

Gaziantep’te birçok farklı yapıda çekilen dizinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlanıyor. Bir aile ortamının yaşandığı çekimlerde oyuncular birbirleri ile kaynaştı. Hem teknik ekip hem de oyuncular arasında uyumlu bir işbirliği bulunuyor.