Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’nın oğlu Fikret Ali ile fotoğrafında bir detay var ki, anlamı büyük

Hazal Kaya’nın oğlu Fikret Ali ile fotoğrafında bir detay var ki, anlamı büyük

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, bugün iki sürpriz birden yaptı. Oyuncu, ilk olarak Anneler Günü paylaşımında oğlu Fikret Ali’nin yüzünü ilk kez gösterdi. Hazal Kaya, 2019 yılının Kasım ayında oğlunu dünyaya getirdi ve o günden bu güne de yüzünü hiç göstermemişti.

Hazal Kaya’nın ikinci sürprizi ise Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA)’nın Türkiye ofisine ait instagram hesabından canlı yayın yapması oldu. Oyuncu, sorulara yanıt verdi, önemli mesajlarıyla dikkat çekti. Oyuncu, bugünkü paylaşımına da değindi. Özellikle makyajsız halini paylaştığını, doğum kilolarının da fotoğrafta görüldüğünü ifade eden Hazal Kaya, bunu yaparken bir amaç belirlemiş.

Hazal Kaya'nın oğlu Fikret Ali ile fotoğrafında bir detay var ki, anlamı büyük 8

Hazal Kaya, “Bugün paylaştığım fotoğrafları özellikle makyajsız paylaştım. Hemen insanlar doğumdan sonra senin kilo vermeni bekliyor. Hızlı kilo vermek, hızlı iyi görünmek gerek gibi düşünüyorsun. Bu da bir baskı. Sonra şunu fark ettim. Bir daha ne zaman böyle kilo alabilirim mi işim gereği bir kere mümkün değil. Hamilelikle istediğim gibi yedim. Doktorum da ne istiyorsan ye diye bir yaklaşımı vardı. Ne kadar iyi göründüğünüz, ne kadar iyi hissettiğinizle ilgili” açıklamasında bulundu.

Hazal Kaya'nın oğlu Fikret Ali ile fotoğrafında bir detay var ki, anlamı büyük 9

Doğum yapan kadınlara yönelik bu kilo verme baskısı daha önce Fahriye Evcen için de sıkıntı oluşturmuştu. Geçtiğimiz yıl oyuncunun kilolu halleri sosyal medyada alay konusu olmuş, ardından da Fahriye Evcen’e destek için kampanya başlatılmıştı.

Hazal Kaya, hamilelik kilolarıyla verdiği bu fotoğraf üzerinden önemli de bir mesaj iletmiş oldu. Oyuncu, Anneler Günü mesajı da verdi.

Hazal Kaya, tüm annelerle birlikte başka bir canlıya emek verenlere de seslendi ve şöyle dedi: “Kedi köpek anneleri, bitki anneleri, tüm anneler, lütfen kendinizi eksik hissetmeyin. Hepimizin eksikleri var. Kendinizi sevgiye değer bulun yeter.”