Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek önce mutlu etti sonra üzdü; senaristler fena laf işitti

Benim Adım Melek önce mutlu etti sonra üzdü; senaristler fena laf işitti

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek, 21. yeni bölümü ile 19 Şubat Çarşamba akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümden ilk fragman geldiğinde izleyiciler çok mutlu olmuştu.

Rabia Soytürk’ün canlandırdığı Defne ile Mustafa Mert Koç’un hayat verdiği Ömer’in yeniden bir araya gelmesi, mutlu halleri ve gelecek planları izleyiciler için sevinç kaynağı olmuştu. Dizinin 21.. bölümünde ilk kez mutlu sahneler izleyeceklerini düşünen izleyicilerin sevinci kursaklarında kaldı.

Ancak diziden yayınlanan 2. fragmanda bambaşka olaylar yaşanacağı ortaya çıktı. Adnan yine rahat durmayacak. Defne’yi bir asansörde kıstıran Adnan, önce bayıltıyor sonra da onu kaçırıyor.

Adnan’ın kaçırdığı Defne’ye ne olacak izleyiciler merak içinde kaldı. Sosyal medyada ise “Sonunda güzel sahneler gördük” diyerek ilk fragmanda olumlu yorumlar yapan izleyiciler, 2. fragman yayınlanınca “İlk fragmanda sevindik, ikincide üzüldük. Adnan deli çıktı. İnşallah Defne’ye bir şey olmaz” diye yorumda bulundular.

Benim Adım Melek önce mutlu etti sonra üzdü; senaristler fena laf işitti 7

Senaristlere de tepkiler üst üste geldi; “Senarist eski haline dönmüş… Dizide bir ruh hastası eksikti…Lütfen tecavüz olmasın” gibi yorumlar yapıldı.

İşte Benim Adım Melek dizisinin 21. bölümünden 2.fragman: