Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek’te ‘bu kadar olmaz’ diyen yanıldı, senaristler vurdukça vuruyor!

Benim Adım Melek’te ‘bu kadar olmaz’ diyen yanıldı, senaristler vurdukça vuruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Çarşamba akşamlarının sevilen dizilerinden Benim Adım Melek yoluna ağır dram sahneleriyle devam ediyor. Melek’in kanser hastası olduğu sanki dizide unutuldu. Ya da senariste bu konunun artık çok da üzerine gitmemek üzere, başka konulara sardı… Şimdi de kurban Mustafa Mert Koç’un canlandırdığı Ömer karakterini, dramın dibine itmek, yanına da Defne’yi mutsuzluğa çekmesini izlettirmek olsa gerek…

Benim Adım Melek’in 43 bölümü yayınlandı. Kemik bir izleyici kitlesine hitap eden dizinin çekimleri Gaziantep’te devam ediyor. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin 44. bölümünde Defne’nin dramını izleyeceksiniz.

Sevdiği adamı kaybeden Defne, geçmişin anılarıyla onu yeniden kazanmak istiyor. Ancak karşısında sadece onu tanımayan bir Ömer yok, aynı zamanda senarist marifeti ile karakterini de kaybetmiş bir Ömer var… Mustafa Mert Koç ile Rabia Soytürk ikilisinin de oyunculuk performansları ile öne çıkması ve başarılı bulunması da önemli bir detay… İki genç oyuncu için bu dizi, kendilerini gösterme noktasında çok iyi bir şans oldu.

Benim Adım Melek'te 'bu kadar olmaz' diyen yanıldı, senaristler vurdukça vuruyor! 7

44. bölüm fragmanında Defne’yi tuttuğu gibi kapının dışına iten Ömer, tüm ailesinin de kendisine acıyan gözlerle bakmasına artık dayanamıyor. Dizi hayranları ise Ömer – Defne aşkının bu şekilde bitirilmesinden rahatsız. Askerde bir çatışma sırasında yaralanan ve hafızasını kaybeden Ömer, şimdi evine döndü ama hiçbir şey hatırlamıyor.

Benim Adım Melek dizisi hayranları Ömer’in bu hafızasını kaybetme durumundan pek de memnun kalmadı. Bunun uzun sürmemesini isteyen dizi hayranları, “Ne kadar saçmaladınız, Ömer ve Defne aşkına yazık ettiniz” diye yorum bırakıyor.

İşte dizinin 16 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 44.bölümünden 2. fragman: