Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisine 9 kat fark atan Sen Çal Kapımı dizisi, Kuzey Yıldızı’nı ise 39’a katladı!

Gönül Dağı dizisine 9 kat fark atan Sen Çal Kapımı dizisi, Kuzey Yıldızı’nı ise 39’a katladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Diziler arasındaki yarış sadece televizyon ekranında reyting oranları ile devam etmiyor, aynı zamanda bu işin bir de sosyal medya ayağı bulunuyor. Gönül Dağı dizisi 8’li reyting oranları ile 12 Aralık Cumartesi akşamı tüm kategorilerde birincilik elde etti. Kuzey Yıldızı totalde 7’li oranlarla ikinci olurken, Show TV dizisinin AB oranı bir hayli düşük ve ABC1’de de ortalama sonuçlar alabiliyor.

Sen Çal Kapımı dizisi ise tüm kategorilerde 4’lü reyting oranlarına geri çekildi. Geçen hafta yaşanan yükseliş bu haftaya düşüş olarak yansıdı. Reytinglerde Sen Çal Kapımı’na büyük fark atan Gönül Dağı dizisinin sosyal medyada ise rakibinden 9 kart fark yemesi ilginç bir durumdu…

Bundan daha da ilgici ise Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı’nın Kuzey Yıldızı’na tam 39 kat fark atmasıydı… Yani reytinglerde milyonları ekrana topladığı görülen Kuzey Yıldızı, daha çok izleyiciyi kendisine bağlamasına rağmen, Sen Çal Kapımı dizisinden sosyal medyada 9 kat fark yedi.

Gönül Dağı dizisine 9 kat fark atan Sen Çal Kapımı dizisi, Kuzey Yıldızı'nı ise 39'a katladı! 19

12 Aralık Cumartesi günü için sosyal reytingler ortaya çıktı. Adba TV tarafından yayınlanan tabloda, 253 bin 346 ileti ile Fox TV dizisi baskın bir şekilde sosyal medyayı elinde tuttuğunu gösteriyor.

Gönül Dağı dizisi için 28 bin 494 ileti paylaşıldı ve Kuzey Yıldızı için de 6 bin 511 ileti yayınlandı. Kanal D dizisinin durumu ise vahim, bin 291 ileti ile çok düşük bir noktada…

Bu sonuçlar da gösteriyor ki, Sen Çal Kapımı dizisi reytinglerde fark yediği Kuzey Yıldızı’na tam 39 fark attı; Gönül Dağı dizisine ise yaklaşık 9 kat fark atmayı da başardı.

Gönül Dağı dizisine 9 kat fark atan Sen Çal Kapımı dizisi, Kuzey Yıldızı'nı ise 39'a katladı! 20