Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek’te izleyiciler kırmızı çizgi çekti, sakın yapmayın!

Benim Adım Melek’te izleyiciler kırmızı çizgi çekti, sakın yapmayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nehir Erdoğan ve Kutsi’yi buluşturan TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek, 21. bölümü ile 19 Şubat Çarşamba akşamı izleyicilerin karşısına çıktı. Adnan’ın büyük öfkesi ve Defne’yi kaçırması dizinin en dikkat çeken gelişmesiydi.

İzleyiciler ise senaristlere uyarı niteliğinde mesajlarıyla sosyal medyayı doldurdu. 26 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 22. yeni bölümde Adnan ile Defne sahnelerinde neler olacak merak ediliyor. Ancak Adnan’ın Defne’ye dokunması, tecavüz etmesi gibi bir gelişme yaşanır ise bunun izleyicideki karşılığı çok sert olacak.

“Sakın Adnan’ın Defne’ye tecavüz edip de evliliğe zorlaması gibi iğrenç bir bölüm yapmayın.Diziyi birçok kişi izlemeyecektir emin olun” diyerek uyarıda bulunan izleyiciler, bu konuda adeta kırmızı çizgi ilan etti.

Birçok dizi takipçisi böyle bir gelişme yaşanır ise bir daha izlemeyeceğini ve yapımın kendisi için biteceğini belirten yorumlar yapıyor.Bazı izleyiciler ise dizinin TRT’de yayınlandığı için böyle bir şey olmasının mümkün olmadığı değerlendirmesi de yapıyor.

Benim Adım Melek 21. bölümünde neler yaşandı?

Defne ve Ömer hasretle birbirlerine kavuşmuşken üzerlerine düşen gölgenin sahibi neler planlamaktadır?

Adnan’ın öfkesinin körüklediği ateş, çevresini de yakmaya başlamıştır. Artık her an Defne’yi takip edecektir.

El birliğiyle gereken yapılmış, Seyit Ali ve Cumali uzattıkları yardım elinin üzerinden şartlarını geri çekmiştir. Hafız’ın mirası artık güvenilir ellerdedir.

Kenan’ın öfkesiyle karşı karşıya kalan Alpay, kurnazlığını konuşturup bu durumdan da paçasını kurtarmanın bir yolunu bulabilecek midir?

Her şey yoluna girmeye başlamışken, huzurlu gülümsemelerin üzerine kara bulutlar gönderip herkesin yüreğini parça parça eden kim olacak?