Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek dizisi hayatın bir gerçeğini tüm çıplaklığıyla gösterdi!

Benim Adım Melek dizisi hayatın bir gerçeğini tüm çıplaklığıyla gösterdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Benim Adım Melek dizisinin 22. yeni bölümü 26 Şubat Çarşamba akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Defne’nin ortada olmaması Melek’i çok endişelendiriyor. Tüm aile Defne’ye ne olduğunu merak ediyor ve Alpay’ın bu işte bir parmağı olduğunu zannediyor.

Adnan’ın Defne’yi kaçırdığından kimsenin haberi yok ve Alpay şu anda zan altında… Ulvi Kahyaoğlu’nun canlandırdığı Kerem, Rabia Soytürk’ün canlandırdığı kardeşi Defne’yi kaçırdığını düşündüğü Alpay’a yükleniyor. “Ben yaktın, Defne’yi yaktın.Ama var ya ben senin rahatını bozacağım” diyerek Alpay’a diklenen Kerem ne yapacak merak konusu oldu.

Dizinin takipçileri ruh hastası olarak gördükleri Adnan’ın da Defne’ye dokunmaması gerektiğini, aksi takdirde izleyicilerin yapımdan soğuyacağını belirten yorumlarda bulunuyor.

Dizinin verdiği bir başka mesaj ise kötülerin yaptığı kötülüklerin hayatları etkilediği, bazen de yanlarına kar kalabildiği şeklinde…Bakalım Alpay ve Adnan gibi kötüler dizide cezalarını bulacak mı? Funda’nın da Adnan’ın tavrında etkisi olduğunu belirten izleyiciler kötü karakterlerin cezasız kalmaması gerektiğine de vurgu yaptı.

İşte Benim Adım Melek dizisinin 22. yeni bölüm fragmanı: