Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Tatlı Yalanım 17. bölüm fragmanı; Kayra, Suna’yı istemiyor olaylar karışıyor!

Benim Tatlı Yalanım 17. bölüm fragmanı; Kayra, Suna’yı istemiyor olaylar karışıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Tatlı Yalanım dizisi geçtiğimiz haftadan itibaren Cumartesi günlerine alınmıştı. Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu’nu buluşturan dizinin 17. yeni bölümü ise 12 Ekim Cumartesi günü yayınlanacak. Yeni bölümde neler olacağı merak konusu. İlk fragman yayınlandı.Kayra, gerçekleri öğrendi.

Suna’nın annesi olmadığını anlayan Kayra, olanları kabullenemiyor. Suna ve Nejat zor duruma düştü. Nejat, kızına her şeyi anlatıyor.

Suna “İnan ben seni hep kendi çocuğum gibi sevdim” diye konuştu ama Kayra, “Git buradan diyerek” Suna’yı istemediğini gösterdi. Suna ve Nejat’ın gözleri yaşlı. Ama Şevket bey, Kayra ile konuşuyor. Kendisi de Nejat ve Suna’ya çok kızdığını anlatıyor. Kayra, Suna’nın evine gidiyor ve onun hayatını yerinde görüyor.

İşte 17.bölüm fragmanı:

16.ve son bölümde neler olmuştu?

Nejat, Suna’ya onu sevdiğini söylemiş, hayatını düzene koyarken yanında olmasını istemiştir. Suna, bu ani aşk ilanı karşısında şaşkına döner. Suna da Nejat’a aşkını ilan etmek istemekte ancak Kayra’yı düşünmektedir. Önce Kayra’nın gerçeği öğrenmesi, Nejat ve Suna’yı ona yalan söyledikleri için affetmesi gerekmektedir.

Bu sırada Kayra, Suna ismini duymuş, aklı karışmıştır. Kayra, uzun zamandır görmezden gelmeye çalıştığı işaretleri bir araya getirirken, Suna’nın kim olduğunu bilmek istemediğine karar verir. Bu sırada sürpriz bir isim Kayra’yı kaçmaya çalıştığı gerçekle yüzleştirecektir.