Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Tatlı Yalanım 8. Bölüm Fragmanı İzle! Suna ve Nejat aşkın en temiz halini sergiliyor!

Benim Tatlı Yalanım 8. Bölüm Fragmanı İzle! Suna ve Nejat aşkın en temiz halini sergiliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranının sevilen dizilerinden Benim Tatlı Yalanım, Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin ilk 7 bölümlük performansı çok iyi bulundu. Yaz ekranından çıkıp normal sezonda da devam etmesi beklenen Benim Tatlı Yalanım dizisinin 8. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Aslı Bekiroğlu, Furkan Palalı, Lavinya Ünlüer’in başrollerinde yer aldığı Benim Tatlı Yalanım dizisinin 8. bölümünde adeta aşk kıvılcımları çakacak. Suna, Nejat’ın ona aşık olduğunu bildiğini düşünüyor. Nejat, Suna’ya bu oyunu sürdürmeyi teklif ediyor. Ancak Suna, “Kim bilir ne kadar mutlu olacak güzel kızım benim” diye konuşunca Nejat, duygulanıyor ve Suna’ya sarılıyor. İkili arasındaki aşkın yavaş yavaş başlaması ekran başındaki izleyicilerin de içini ısıtıyor. Nejat ve Suna el ele tutuşuyor ve o günü asla unutmayacaklarına söz veriyor.

Star TV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Benim Tatlı Yalanım dizisinin yeni bölümü 1 Ağustos akşamı ekrandaki yerini alacak.