Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Tatlı Yalanım 9. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Suna’nın Nejat telaşı!

Benim Tatlı Yalanım 9. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Suna’nın Nejat telaşı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden Benim Tatlı Yalanım, 8. bölümüyle 1 Ağustos Perşembe akşamı izleyicilerle buluştu. Suna ve Nejat’ın hikayesinde aşk kıvılcımları diziyi daha da heyecanlı hale getirdi. Aslı Bekiroğlu, Lavinya Ünlüer ve Furkan Palalı’nın başrollerinde yer aldığı dizinin 9. bölümünden ilk sahne yayınlandı. 9 Ağustos Perşembe günü yayınlanacak bölümde Kayra, okuma yazma öğrenmek istiyor ve Suna ile birlikte çalışmak istiyor. Ön izleme görüntülerinde Kayra’nın okula gitme hevesinden neşeli bir bölüm var. Nejat’ın nerede olduğunu bilmeyen Suna, elindeki bardağı düşürüyor.

Eğlenceli bir bölüm izleyicileri bekliyor. Videodan 9. bölüm ön izlemesini seyredebilirsiniz.

Dizinin 8. bölümünde neler yaşanmıştı? Hatırlayalım:

Düşen dilek fenerindeki notu okuduktan sonra Nejat’ın aklı karışmıştır. Suna’ya nasıl davranması gerektiğini kestiremez. Suna, çalışma odasında dilek fenerini bulduğunda, Nejat’ın tuhaf hareketleri onun için bir anlam kazanır; Nejat, Suna’nın ona aşık olduğunu öğrenmiştir!

Suna, Nejat’ın yüzüne nasıl bakacağını kara kara düşünürken, Nejat Suna’yı akşam yemeğine davet eder. Yemekte Nejat, Suna’ya hiç beklemediği bir teklifte bulunur. Suna’nın bu sürpriz teklife vereceği cevap ikisinin ilişkisini başka bir düzeye taşıyacaktır.