Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Tatlı Yalanım dizisinin düştüğü hata, eleştirileri üzerine çekiyor!

Benim Tatlı Yalanım dizisinin düştüğü hata, eleştirileri üzerine çekiyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Star TV’de ekrana gelen yaz dizileri arasında dikkat çeken bir yapım Benim Tatlı Yalanım.

Dizinin oyuncularının uyumu beğeni toplarken, özellikle küçük oyuncu Lavinya Ünlüer ise herkesin beğenisini kazanıyor.

Aslı Bekiroğlu ve Furkan Palalı’nın başrolünde oynadığı dizide, kızı Kayra’nın annesinin kendilerini terketmesinin ardından Nejat’ın kızını üzmemek için söylediği yalanlar, bir dizi olayı da beraberinde getiriyor.

Hayatlarına bir anda giren Suna’nın Kayra’nın annesi gibi görünmeyi kabul etmesiyle, Nejat’ın masum yalanları başka bir boyut kazanıyor.

Dizi hikayesiyle tam bir romantik komedi değil. Çünkü içinde dram unsurları da barındırmakta. Tanıtımlarıyla dikkat çeken dizi, yayınlandığı 3 bölümüyle beğeni aldı ama bazı eleştiriler de başladı.

Benim Tatlı Yalanım dizisinin düştüğü hata, eleştirileri üzerine çekiyor! 7

Dizide aşkın ‘aile’ kavramından öne çıkarılması sosyal medyada tartışılmakta. Her ne kadar romantik komedilerde aşk ön planda dursa da Benim Tatlı Yalanım tam olarak bu türden bir dizi olmadığı için aşk konusunun ön plana alınması izleyiciyi rahatsız ediyor.

Bir başka eleştiri konusu olan durum da dizideki yan karakterlerin hikayesinin çok uzatılması ve ana karakterlerin daha az konuşulması.

Pek çok dizide yan karakterler kimi zaman ana karakterlerin bile önüne geçebiliyor. Ancak Benim Tatlı Yalanım gibi dizilerde izleyici asıl kahramanların hikayesini izlemek istiyor. Hikaye yan karakterlerle beslense de onların ana karaktere pas atması bekleniyor.

Bir izleyicinin sosyal medyada yaptığı şu yorum, aslında bu eleştiriyi yapanların ortak düşüncesi gibi:

“Dün akşam oyuncularını ve hikayesini sevmeme rağmen bölüm o kadar sıkıcıydı ki dayanamayıp kanalı değiştirdim. Bence eğlenceli sahnelere daha çok yer verilip yan karakterlerin entrika kokan sahneleri azaltılmalı.”

Yaz sezonunu atlatıp yeni sezona devam etme şansını yakalamak isteyen dizinin bazı eleştirilere de kulak vermesi gerekiyo! Bakalım yeni bölümlerde izleyici beklediğini bulabilecek mi? İzleyip göreceğiz…