Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Tatlı Yalanım en çok da Aslı Bekiroğlu için büyük önem taşıyor!

Benim Tatlı Yalanım en çok da Aslı Bekiroğlu için büyük önem taşıyor!

tarafından ker_def

Aslı Bekiroğlu, Benim Tatlı Yalanım dizisinde başrolde…

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 13 Haziran Perşembe akşamı Aslı Bekiroğlu için önemli bir gün. Jet Sosyete dizisinde Melike karakteri ile kendini kabul ettiren Bekiroğlu, bu tarihte başlayacak olan Benim Tatlı Yalanım dizisi başarılı olur ise büyük bir sıçrama yapacak.

Kariyerinin en önemli adımlarından birisini atan Bekiroğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla başlayan ünlü olma yolculuğunda, şimdi de oyunculukta kendini kanıtlama çabasında.

Şu ana kadar aldığı roller hep yan roller idi. Şimdi ise Star TV gibi önemli bir dizi kanalında başrolde izleyeceğiz. Furkan Palalı ile uyumu da merak konusu olmakta.

Şayet iki ünlü isim iyi bir uyum yakalar ise bu hem kendileri hem de dizinin akıbeti için önemli gelişmeleri beraberinde getirecek.

Yeni dizisinin fragmanını instagram hesabından paylaşan ünlü oyuncu, “Yayılın koltuğa ooooh mis sonrası” mesajıyla izleyicilere iyi bir dizi vaadi veriyor.

İşte Bekiroğlu’nun dikkat çeken paylaşımı:

Yeni fragmanimiiiiiz ?
Keyifli bi dizi gibiyiz bence 13 Haziran Persembe gunu gecin tv karsisina acin @startv i, yayilin koltuga ooooh mis sonrasi ❤️

 

Yönetmenliğini Barış Erçetin ve Cihan Vural’ın üstlendiği dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Ahmet Saraçoğlu, Gonca Sarıyıldız, Aslı İnandık, Cem Zeynel Kılıç, Sadi Celil Cengiz, Seda Türkmen, ve Ali Yoğurtçuoğlu’nun da kadrosunda yer aldığı O3 Medya imzalı “Benim Tatlı Yalanım” dizisi yaz ekranına neşe katacak.

“Benim Tatlı Yalanım” dizisinin, izleyiciye tüm duyguları aynı anda yaşatacak sıcacık hikayesinin senaryosu Deniz Dargı ve Murat Taşkent’e ait.