Ana sayfa Kadın Haberleri Bensu Soral, Başak Parlak, Songül Öden ve Yağmur Tanrısevsin aynı mesajı verdi!

Bensu Soral, Başak Parlak, Songül Öden ve Yağmur Tanrısevsin aynı mesajı verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular hayvan sevgisini her fırsatta dile getiren paylaşımları ile takipçilerinden ilgi görüyor. Bensu Soral, Başak Parlak, Songül Öden ve Yağmur Tanrısevsin de dostlarıyla birlikte sevimli pozlar verdi.

Son dönemde proje arayışında olan ve henüz bir anlaşma imzalamayan Bensu Soral, yeniden setlere dönmek için sabırsızlanıyor. Kendisine uygun bir rol bekleyen oyuncu, şimdilik takipçileri ile sosyal medya üzerinde buluşuyor. Zaman zaman hayvan sevgisini de ifade eden paylaşımlarda bulunan Soral, kedisiyle pozunu yayınladı ve takipçileri de iltifatlarıyla destek verdi.

Bensu Soral, Başak Parlak, Songül Öden ve Yağmur Tanrısevsin aynı mesajı verdi! 10

En son Şevkat Yerimdar dizisinde izlediğimiz, güzelliği ile hayranlarının iltifatları eksik etmediği oyunculardan birisi de Başak Parlak… Instagram’da 1 milyon takipçi sınırını geçme başarısı yakalayan oyuncu köpeği Roxy ile birlikte fotoğrafını yayınlayarak sempatikliğini sergiledi.

Bensu Soral, Başak Parlak, Songül Öden ve Yağmur Tanrısevsin aynı mesajı verdi! 11

Songül Öden ise Lal Hayal isimli tek kişilik gösterisi ile öne çıkmıştı. Ünlü oyuncu, son dönemde diziler yerine sahnede olmayı arzu ediyor. Sosyal medyada da sıklıkla paylaşım yapan Öden, bu sefer de kedisi ile sevimli bir fotoğrafını yayınladı.>

Bensu Soral, Başak Parlak, Songül Öden ve Yağmur Tanrısevsin aynı mesajı verdi! 12

Yağmur Tanrısevsin de köpeği ile birlikte tenis oynadığı bir anın fotoğrafını paylaşarak hayvan sevgisini aşılamaya devam etti. Ünlü oyuncu, güzelliği ve zarafetiyle de hayranlarından binlerce iltifat alıyor.

Bensu Soral, Başak Parlak, Songül Öden ve Yağmur Tanrısevsin aynı mesajı verdi! 13