Ana sayfa Dizi Haberleri Reyting fakiri Tuzak dizisi bitti belki ama arkasında büyük bir başarı hikayesi bıraktı!

Reyting fakiri Tuzak dizisi bitti belki ama arkasında büyük bir başarı hikayesi bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Türk dizisi düşünün ki çok düşük reyting oranları elde etmesine rağmen, bir sezon boyunca ekranda kalabilsin. İşte bu çok da kolay bir iş değil. Bu konuda Tuzak dizisinin ortaya koyduğu performans muazzam. Çünkü dizinin aslı izleyici kitlesi yurt dışında oluştu. Yani Türkiye’deki izleyiciler çok ilgi göstermese ve reytingler çok düşük seyretse bile, yabancı dizi hayranlarının ilgisi yayıncı tv8 için yeterli oldu.

Aslında bu durum ilk kez yaşanıyor ve Türk dizilerine yurt dışından gelen taleplerin büyüklüğünün, reyting sisteminde düşük oranlar gelmesinin bile önüne geçebileceğinin kanıtı oluyor. Benzer bir durumu bu sezon Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisinin başrolündeki Gecenin Ucunda dizisinde de gördük. Bu projenin de bir sezon ekranda kalabilmesinin tek sebebi yurt dışındaki ilginin yüksekliğiydi.

Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisinin başrolünde yer aldığı Tuzak dizisinin 26. bölümüyle birlikte geçen hafta final yapmasının yanında, elde ettiği büyük başarıyı da görmezden gelmemek lazım.

Dizi daha başlamadan sosyal medyada çok büyük etkileşimler elde edildi. Özellikle Akın Akınözü hayranları oyuncuya çok güçlü bir destek sundu. Bensu Soral, beklentilerin çok üzerinde bir performans ile kadın başrol olmanın hakkını verdi.

Akın Akınözü’ne gösterilen hayran ilgisi Tuzak dizisini sosyal medyada birçok hafta en çok konuşulan dizi yaptı. Akınözü de bu süreçte en popüler erkek oyuncular listesinde ilk sıralarda yer almayı başardı.

Tuzak dizisi Rusya’dan tutun da Amerika’ya kadar birçok farklı coğrafyada büyük ilgi gördü, yurt dışı satışları çok iyi devam etti.

Akın Akınözü, bu projenin de etkisiyle Rusya’daki bir dijital platformun yüzü oldu. Bu platform birçok Türk dizisinin yanında Tuzak’ı da satın aldı.

Akın Akınözü, Tuzak dizisinin ardından şu açıklamada bulundu: “Tuzak çok güzel geçti, çok keyifli bir projeydi benim için. 26 bölüm çok temiz bir iş çıkarttık, sonuna kadar arkasında olduğum bir iş.”

Yeni projeler gelmekte olduğunu ve şu aşamada değerlendirmelere başladığını anlatan başarılı oyuncu, henüz bir netlik olmadığını ve bir süre dinleneceğini söyledi.

Rusya’daki reklam çekimlerinin dönüşünde Akın Akınözü, “Dinlenirim tabii ki, ama bir yandan da gelen projeler oluyor, okuyorum. İçinde heyecanlandıklarım oluyor. Bunu hiç bilemiyorum. Dinlenme kafasıyla yola çıkıyorum öyle bir şey geliyor ki, insan yapmak istiyor. Ama şimdilik kesinleşen bir şey yok” şeklinde konuştu.