Ana sayfa Dizi Haberleri Bensu Soral açısından Tuzak dizisi bir başarı hikayesi oldu!

Bensu Soral açısından Tuzak dizisi bir başarı hikayesi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında 28 Nisan Cuma akşamı final bölümü yayınlanacak olan Tuzak dizisi, bir sezon ayakta kalabilen bir yapım olarak öne çıktı. Hikayesi bir intikam öyküsüydü ve ilk başlarda çok konuşulsa da bir süre sonra izleyici ilgisinin büyük çoğunlukla ortadan kalktığına şahitlik ettik.

Bensu Soral ve Akın Akınözü ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, sosyal medya başarılarıyla anıldı ama bu durumun çok düşük oranlara gerileyen reytinglere bir katkısı olmadı. Ancak sosyal medya ilgisi ile başlayan ve yurt dışı satışlarının da iyi gelmesi, dizinin bir sezon ekranda kalmasını sağladı.

Akın Akınözü hayranları daha güçlü ve daha etkili bir proje beklediler ama oyuncunun bu dizideki rolünden de rahatsız olmadılar. Sosyal medyada Akın Akınözü’ne verilen desteğe de şahit olduk ve hayranlarının oyuncuyu ne kadar çok sahiplendiğine yeniden tanıklık ettik.

Ancak bir başka gerçek daha var ki, Tuzak dizisi asıl en büyük faydayı Bensu Soral’a sağladı. İçerde dizisinde iyi bir çıkış yapmasının ardından uzun süre proje beğenemeyen Bensu Soral, önceki yaz döneminde Cam Tavanlar dizisiyle ekrana dönmüş ama büyük eleştiri almıştı. Oyunculuk performansı çok tartışılan Bensu Soral’ın Akın Akınözü ile partner olduğunun ortaya çıktığı ilk dönemde de oyuncunun doğru seçim olmadığı yönünde birçok yorum sosyal medyada paylaşıldı.

Tuzak dizisinde 25 bölüm geride kaldı ve final geldi. Bensu Soral ise bu süreçte ortaya koyduğu performans ile dizinin kadın başrolü olarak öne çıktı. Kendisi hakkında olumsuz düşünenleri fazlasıyla yanıltan Bensu Soral, yapımcıların kuşkularını da giderecek bir performans ortaya koyunca, eminiz ki çok daha fazla teklif alacaktır.

Tuzak dizisi finale giderken belki Akın Akınözü için Hercai ile elde ettiği popülerliğe yeni bir şey katamadı ama Bensu Soral’a duyulan güvensizliği ortadan kaldırdı. Dizinin yurt dışı satışlarının da iyi olması, Türk dizi sektörünün uluslararası başarısına iyi bir katkı olarak da kayıtlara geçti.