Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü hayranlığı Kızılcık Şerbeti dizisine zirveyi kaybettirdi!

Akın Akınözü hayranlığı Kızılcık Şerbeti dizisine zirveyi kaybettirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diziler arasında müthiş bir reyting ve popülerlik yarışı yaşanıyor. Televizyon ortamında reytingler çok önemli ama sosyal medyadaki popülerlik adımları da projeler için önemli bir veri olarak kabul ediliyor. Sosyal medyada en çok konuşulan dizi projeleri için DigiLup tarafından yapılan araştırma ilginç bulgularla dolu.

Mart ayını baz alan bu araştırmaya göre 1 milyon 500 binden fazla ileti ile Tuzak dizisi sosyal medyanın en çok konuştuğu yerli dizi oldu. Bu da gösteriyor ki reytingleri çok düşük olsa da Tuzak projesine olan ilgi sosyal medyada hiç azalmadan devam ediyor. Özellikle de Akın Akınözü hayranlarının Tuzak dizisinin en başından bu yana çok güçlü bir destek sunduğunu, bunu şimdiye kadar sürdürdüklerini söyleyebiliriz.

Ayrıca tv8’de yayınlanan Tuzak dizisi, son dönemde yurt dışında en çok ismi geçen yapımlardan birisi. Yani yabancı dizi hayranlarının Tuzak dizisine gösterdiği müthiş ilgi, yayıncıları da etkilemiş durumda ve projenin yurt dışı satışları hızla artıyor.

Bensu Soral ile Akın Akınözü’nün başrolündeki Tuzak dizisi hayranlarının sosyal medyadaki bu büyük etkileşim dalgası da Mart ayına damgasını vurdu.

DigiLup araştırmasına göre Mart ayı içinde en çok konuşulan Tuzak dizisinin ardından ikinci sırada Kızılcık Şerbeti bulunuyor. Son haftalarda büyük bir çıkış yapan Show TV dizisi, reytingleri altını üstüne getirmişti.

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün başrollerinde yer aldığı Kızılcık Şerbeti, son 3 haftadır AB ve ABC1 kategorilerinde birinciliği Yalı Çapkını’ndan alarak da önemli bir çıkış yaptı.

Mart ayı araştırmasında üçüncü sırada Çöp Adam yer alıyor. Dördüncü sıradaki Emanet’in böyle büyük prodüksiyonlar ile birlikte ilk 10 arasında yer alması da bir başka önemli başarı olarak dikkatlerden kaçmadı.

Akın Akınözü hayranlığı Kızılcık Şerbeti dizisine zirveyi kaybettirdi! 7