Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde eleştiriyi hak eden eksiklik!

Camdaki Kız dizisinde eleştiriyi hak eden eksiklik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmaya yeniden başlayan Camdaki Kız, yine iyi reytingler elde etti. İlk 9 bölümlük birinci sezonu çok başarılı geçen dizinin, ikinci sezonu da başladı. 9 Eylül’de 10. bölümü yayınlanan Camdaki Kız dizisi yine hayranlarını mest etti.

Milyonlarca dizi hayranı ekran başına geçti ve Camdaki Kız dizisi günü iki birincilik ile tamamladı. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolündeki dizinin çok başarılı bir yapım olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Hem hikayesi ile etkileyen hem de oyunculuk performansları ile göz dolduran dizide bir önemli eksiklik de dikkatlerden kaçmıyor. Bu eksiklik hikayenin akışı ile ilgili. Durağan bir yapım halini alan Camdaki Kız dizisine hareket lazım.

Camdaki Kız dizisinde eleştiriyi hak eden eksiklik! 14

Yeni sezonda Hayri karakterinin merakla beklendiği dizide belki de bu eksiklik yeni karakter sayesinde giderilebilir. Cihangir Ceyhan ile Hayri karakteri için anlaşma yapıldığı bilgileri gelmişti. Şayet bir değişiklik olmazsa ünlü oyuncu 3-4 bölüm sonra hikayeye dahil olacak.

Diziyle ilgili olumlu yorumlar yapan Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu da hikayenin akış hızından rahatsız olduğunu belirten bir değerlendirme yaptı.

Sina Koloğlu yazısında şu eleştiride bulundu: “Yeni sezon, yeni bölüm. Merakla oturduk. Ağdalı bir film, dizi güzeldir, oyunculukla süslenip, çekimler özenli ise. ‘Camdaki Kız’da durum böyleydi. Ama bir özel durum var; diziler uzun. Böyle olunca, iç kararma başlıyor.

Müzik o hoş halinden keman yorgunluğuna dönüyor. Korsenin Nalan’ın hayatından çıkması zor gibi. İşte bu uzun hal içinde bol hatırlatma olunca ev ahalisi, “Annesi düşünür, kız yıkanırken düşünür, denize girecek düşünür, bitmez artık” dediler. Biraz hareket, biraz hız lazım…”