Ana sayfa Dizi Haberleri Bensu Soral, final söylentisi yalanan dizisi Tuzak ile ilgili çok şaşırtıcı bir başka tüyo verdi!

Bensu Soral, final söylentisi yalanan dizisi Tuzak ile ilgili çok şaşırtıcı bir başka tüyo verdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Tuzak dizisi, kanalın büyük iddialarla yayınladığı bir dizi olarak başlangıçta dikkatleri çekmişti. Dizinin başrollerinden Akın Akınözü ismi ile öne çıkmasının ardından kadın başrol oyuncusunun Bensu Soral olarak belirlenmesi de Tuzak dizisine ayrı bir ilgi duyulmasını sağlamıştı.

Usta oyuncu Talat Bulut ile rol aldığı her yapımdaki oyunculuğu ile çok beğenilen isimlerden birisi olan Rıza Kocaoğlu’nun da kadroda bulunması, Tuzak dizisiyle ilgili iddiayı da büyütüyordu. Ancak dizi, beklenen ilgiyi hiç göremedi!

Tuzak dizisi, Çarşamba akşamları ekrana gelmekte. İzleyen sadık takipçiler, yaptıkları yorumlarda heyecan dolu ve sürükleyici bir öyküsü olduğu ile ilgili pek çok yorum yapıyor ve diziden övgüyle bahsediyorlar. Ancak diziye yeterli izleyici çekilemedi ve bu durum bir süre sonra final endişelerini getirdi izleyici açısından.

Bazı söylentiler de konuşulmaya başlandı ve final yapacağı ile ilgili iddialar da ortaya atıldı. Yaşanan bu karmaşaya Acun Ilıcalı noktayı koydu! Ilıcalı, yaptığı sosyal medya açıklaması ile dizinin devam edeceğinin belirterek izleyenlerin içine de su serpti.

Bensu Soral, final söylentisi yalanan dizisi Tuzak ile ilgili çok şaşırtıcı bir başka tüyo verdi! 8

Bu arada dizide Ceren karakteri ile beğeniyle izlenen başrollerden Bensu Soral’ın yaptığı bir başka açıklamadaki bir detay ise ayrıca dikkat çekiciydi! Bensu Soral, dizinin devam edeceğini bir kez daha yinelerken sezon sonuna kadar süreceğini de ilk elden açıklamış oldu! Soral, diziyle ilgili bir soru üzerine, “Dizimiz devam ediyor, çok keyifli bir set. İnşallah yaza kadar devam edecek” yorumun yaptı.

Bensu Soral, final söylentisi yalanan dizisi Tuzak ile ilgili çok şaşırtıcı bir başka tüyo verdi! 9

Yani ilerleyen aylarda reytingleri düşük kalsa bile tv8’in Tuzak dizisinden vazgeçmeyeceği ve ikinci sezon için henüz bir görüş olmasa bile bu sezon sonuna kadar ekranda olmasını planladığı da bu açıklama ile ortaya konmakta!

Fabrika Yapım ve Acun Medya ortaklığında çekilen ve Ekim ayında ekrana gelmeye başlayan Tuzak dizisinin yönetmenliğini Aytaç Çiçek üstlenirken, senaryosunu ise Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu kaleme alıyor.