Ana sayfa Sosyal Medya Su Burcu Yazgı Coşkun’a sosyal medyadan çok anlamlı bir ödül geldi!

Su Burcu Yazgı Coşkun’a sosyal medyadan çok anlamlı bir ödül geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kardeşlerim dizisinde oynadığı Asiye karakteri ile tanındı genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun. Henüz 17 yaşında olmasına karşılık kısa sürede şöhrete kavuştu! Uzun zamandır dillerden düşmeyen bir isim olarak özellikle genç kuşak tarafından yakından takip ediliyor.

Kendi kuşağındaki izleyici grubunun sosyal medyayı çok sık kullanmasının da verdiği bir avantajla pek çok yıldız ismin de önüne geçiyor. Kardeşlerim dizisini izleyen gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Su Burcu Yazgı Coşkun, dizinin öne çıkan iki isminden biri olarak dikkatleri çekmekte.

Onur Seyit Yaran ile birlikte Asiye ve Doruk çifti olarak çok seviliyorlar. Coşkun, kendisine gösterilen bu ilgi sayesinde geçtiğimiz dönemde bazı ödüllerin de sahibi oldu. Başarılı oyunculuğu ile geleceğin yıldızları arasında olduğunu da kanıtlayan Su Burcu Yazgı Coşkun’a, kısa bir süre önce çok özel bir ödül daha geldi!

Su Burcu Yazgı Coşkun'a sosyal medyadan çok anlamlı bir ödül geldi! 7

Sosyal medyada çok bilinen paylaşım platformu ‘Kızlar Soruyor’un her yıl yapılan ve kullanıcıların verdikleri oylarla belirlenen “Yılın En’leri” ödüller arasında yer alan “Yılın En İyi Çıkış Yapan Oyuncusu” ödülü, Su Burcu Yazgı Coşkun’un oldu.

Genç oyuncu, Altın Kelebek Ödülleri’nde de Onur Seyit Yaran ile birlikte ‘En İyi Dizi Çifti’ ödülünü almıştı geçtiğimiz günlerde. Su Burcu Yazgı Coşkun hayranlarını çok sevindirecek ve sosyal medyadan gelen ödülüyle de pozunu verdi.