Ana sayfa Sosyal Medya Baba dizisi final yapıyor ama Özge Yağız bambaşka bir heyecan yaşıyor!..

Baba dizisi final yapıyor ama Özge Yağız bambaşka bir heyecan yaşıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi Baba adım adım finale doğru yaklaşırken dizinin başrol oyuncusu Özge Yağız bambaşka bir heyecanın içinde.

Özge Yağız’ın konuk oyuncu olarak kadrosunda yer aldığı Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizi Blu TV’de yayınlanmaya başladı.

Oyuncu heyecanını instagram hesabından hayranlarıyla da paylaştı. Başrolünde Erdal Beşikçioğlu’nun yer aldığı fenomen dizi izleyici tarafından heyecanla bekleniyordu.

Baba dizisi final yapıyor ama Özge Yağız bambaşka bir heyecan yaşıyor!.. 7

Özge Yağız dizide Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı ‘Behzat Ç.’ karakterine emanet edilen ‘Seher’ adlı bir karaktere hayat veriyor. Oyuncu, fenomen dizinin kadrosunda konuk  oyuncu olarak kendisini gösterme fırsatı yakaladı.

Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği BluTV’nin yeni orijinal içeriğinde Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç’ın yer aldığı güçlü oyuncu kadrosuna yeni isimler de eklendi.

Dizinin bu sezonunda yer alan oyuncular arasında; Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu da bulunuyor. Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin yönetmenliğini Devrim Yalçın üstlenirken senaryo ise Ercan Uğur imzası taşıyor.