Ana sayfa Dizi Haberleri Beren Saat açıkladı, Netflix’in Atiye gerçeği ortaya döküldü!

Beren Saat açıkladı, Netflix’in Atiye gerçeği ortaya döküldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atiye dizisi beklentilerin bile üzerine çıktı, Netflix şaşırdı! 27 Aralık tarihinde Netflix platformunda yayınlanan Atiye dizisi çok büyük bir ilgi gördü. Dizi aynı zamanda oyunculukları, mekanları ve hikayesiyle de çok beğenildi. Beren Saat, Mehmet Günsür, Melisa Şenolsun ve Metin Akdülger’in başrollerinde yer aldığı projenin elde ettiği bu büyük başarı Netflix yetkililerini bile şaşırttı.

Zira bu kadar büyük bir ilgi beklenmiyordu.Hatta öngörü üzerinden yapılan 2019 yılının en çok izlenen Netflix projesi de Atiye olarak lanse edildi. Netflix’in kendisinin açıkladığı üzere Atiye, 2019 yılında diğer tüm yapımlardan çok daha büyük ilgi gördü.

Beren Saat de yıllar sonra hayranlarının karşısına çıktı ve yine takdirle karşılandı.

Yıldız Üniversitesi öğrencileri tarafından onur ödülüne layık bulunan oyuncu, Yılın Yıldızları töreninde,ödülünü aldıktan sonra yaptığı açıklama ile de sosyal medyada gündem oldu.

Açıklamanın iki kısmı vardı. Birincisi Atiye ile ilgili, diğeri ise ödülü İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin yemek ücretleri ile ilgili protestosuna adamasıydı… Beren Saat’in konuşmasında bu protesto vurgusu çok öne çıkartıldı.Ancak Atiye hakkındaki sözleri de önemliydi.

Saat, “Çok teşekkür ederim, her şeyden önce. 2019’un sonuna yetişmiş, Atiye sebebiyle burada olduğumu tahmin ediyorum. Bu coğrafyanın kadın hikayesini global bir platformda anlatıp, 10 günde hiç beklemedikleri kadar yüksek reaksiyon ile karşılaştığı için ve herkesin pozitif tepkileri için çok mutluyum.Bugün beni buraya davet ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok motive edici oldu. Çünkü 2019 benim için sadece çalışarak geçti.Ben bu ödülü, İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin verdiği,onur mücadelesine adamak istiyorum” diye konuştu.

Beren Saat açıkladı, Netflix'in Atiye gerçeği ortaya döküldü! 7

Beren Saat’in bu sözlerinden de anlaşıldığı üzere,Atiye’nin ilk 10 günlük performansı bile Netflix açısından çok şaşırtıcı bir deneyim olmuş. Bu arada Atiye dizisinin 2.sezon çekimlerinin de tamamlandığını ve yayına hazırlandığını hatırlatalım. Ancak 2.sezon ne zaman paylaşılacak bu konuda bir bilgi yok.