Ana sayfa Dizi Haberleri Beren Saat böyle bir yanlışı nasıl yaptı, anlamak mümkün değil!

Beren Saat böyle bir yanlışı nasıl yaptı, anlamak mümkün değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ünlü oyuncu Beren Saat, hem özel hayatında hem de iş hayatında her şeyi yoluna koydu ama magazin basınında polemik olmaktan kurtulamadı. Bu sefer kendi paylaşımı nedeniyle yaşandı bunlar..

Based İstanbul dergisine poz veren oyuncu beyaz gelinliği andıran bir elbisenin altına siyah tül çorap ve siyah topuklu ayakkabı giyerek poz verdi.

Instagram’da ise pozu ve kıyafetinden daha çok iç çamaşırı giyip giymediği tartışmaları yapılması ile akıllarda yer edindi.

Beren Saat böyle bir yanlışı nasıl yaptı, anlamak mümkün değil! 7

Eşi Kenan Doğulu ile arasını düzeltip mutluluk gülücükleri dağıttığı, üzerindeki kara bulutlardan kurtulduğu bir dönemde, hem de yeni dizisi Atiye’nin izleyicilerle buluşmasına çok az bir zaman kalmışken, yani işi ile gündemdeyken neden böyle bir polemiğe alet oldu anlamak mümkün değil.

Saat de her zaman işi ile gündem olmak istediğini, özel hayatı ya da magazin içeriklerinden uzak durmak istediğini söylemiyor mu?

Tam da Atiye gibi güçlü bir projeden önce magazin gündeminde iç çamaşırı giyip giymediği noktasında hem absürd hem de saçma bir tartışmanın içinde  yer alması hiç de iyi bir imaj olmadı.