Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat bu çekime bayıldı… Ünlü isimler ve hayranları da öyle…

Beren Saat bu çekime bayıldı… Ünlü isimler ve hayranları da öyle…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Şimdilerde Netflix’te yayında olan Atiye dizisiyle gündemde Beren Saat. Oyuncunun yer aldığı dizi, The Gift adıyla farklı ülkelerde de izlenmekte. Göbeklitepe ile bağlantısı olan bir kadının hayatını konu alan fantastik dizinin 2. sezon çekimleri izlenebiliyor.

Dizinin 3. sezon çekimleri ise Ağustos ayında başlamış ve Eylül başında bir süre ara verilmişti. Şu sıralar Mardin’de yeniden başlayan çekimlerle birlikte 3. sezonla ilgili merak da arttı. Beren Saat ise gündeme son olarak bir dergiye verdiği pozlarla geldi.

Oyuncu, L’Officiel dergisi için bir röportaj verdi. Aynı zamanda derginin kapağında da yer alan Beren Saat’in fotoğrafları büyük beğeni topladı. Oyuncunun derginin Ekim sayısında yer aldığını belirterek instagram’daki paylaşımında düştüğü not ise dikkat çekti.

Beren Saat “Benim şahsen bayıldığım bir çekim ve keyif aldığım bir sohbet içerir bilginize” diyerek takipçilerine kapaktaki ve içerikte yer alan 2 fotoğrafını sundu. Oyuncunun bu paylaşımına kısa süre içinde 180 bine yakın beğeni gelirken, pek çok ünlü ismin de beğeni ve yorum yaptığı görülüyor.

Bu kişiler arasında Metin Akdülger, Esra Dermancıoğlu, Gonca Vuslateri, Hazar Ergüçlü, Nihat Odabaşı, Belçim Bilgin, Ayfer Dönmez, Gülcan Arslan, Doğa Rutkay, Aslıhan Gürbüz, Gupse Özay, Nur Fettahoğlu da yer almakta.

İşte Beren Saat’in dikkat çeken o paylaşımı:

Pick your cover Beeuty or the Beest? ???? L’officiel Türkiye Ekim sayisi; benim sahsen bayildigim bir cekim ve cok keyif aldigim bir sohbet icerir bilginize. Bu cekime katkisi olan herkese cok tesekkur ederim harikaydiniz ⭐️

Konuk Yayın Yönetmeni ve röportaj Bağlan Keskin @baglankeskin ????
Fotoğraf Tuğberk Acar @tugberk_acar????
Moda editörü Tuğçe Bahçıvangil @tugcebahcıvangil ????
Saç stylisti İbrahim Zengin @ibrahimzengin????
Makyaj artisti Çiğdem Yartaşı @cigdemyartasi ????
#lofficiel #lofficielturkiye #atiye #thegift

Beren Saat bu çekime bayıldı... Ünlü isimler ve hayranları da öyle... 8

Beren Saat bu çekime bayıldı... Ünlü isimler ve hayranları da öyle... 9