Ana sayfa Sosyal Medya Doğa Rutkay’ın minik kızı Piraye, annesinin Ekim ayı müjdecisi oldu

Doğa Rutkay’ın minik kızı Piraye, annesinin Ekim ayı müjdecisi oldu

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Güldür Güldür Show’da Yeter karakteri ile ekranlara gelen Doğa Rutkay, bu sezon ayrıca yine Show TV’nin Çocuktan Al Haberi programını da sunacak. Aynı zamanda Ali Sunal ile Youtube’da program da yapan Doğa Rutkay, müthiş enerjisiyle hepsine yetişip üstüne bir de ikiz çocuklarıyla ilgileniyor.

Rutkay’ın takipçileri enerjisine hayran kalırken, aynı zamanda yaptığı paylaşımları da büyük bir ilgiyle takip ediyor. Sosyal medyayı etkin kullanan oyuncu, doğal, samimi, içten paylaşımları ve kimi zaman eğlendirici, kimi zaman bilgilendirici içerikleriyle takipçilerini mutlu ediyor.

Gazeteci-Televizyoncu Kerimcan Kamal ile evli olan Doğa Rutkay, 2018 yılının Temmuz ayında ikizleri Piraye ve Rutkay Kerim’i dünyaya getirmişti. Şimdilerde iki yaşını geçen minikler, sosyal medyanın da adeta maskotu haline geldiler.

Doğa Rutkay’ın paylaşımlarıyla ikizlerin sevimli halleri, takipçilerinin de büyük ilgisini çekiyor. Doğa Rutkay, bugünün 1 Ekim olması vesilesiyle kızının bir videosunu paylaştı.

Ekim ayını selamlayan Doğa Rutkay’ın çektiği videoda kızı Piraye, çimlerin üzerinde bir ağaca doğru koşuyor. Mavi elbisesi içinde tüm sevimliliğiyle Piraye’nin bu halini görenler ‘Maşallah’ demeden geçemiyor. Kareye daha sonra Rutkay Kerim’in de girdiği video, izleyenlere neşeli bir müzik eşliğinde sunulmuş…

İşte annesinin gözünden Piraye’nin Ekim ayına ‘merhaba’ dediği anlar…

Hoş geldin Ekim????
Doğduğum ay…
Tüm dünyaya, güzelim memlekete ve tüm evlatlara müjdeli günler getir????

 

Doğa Rutkay'ın minik kızı Piraye, annesinin Ekim ayı müjdecisi oldu 7