Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah, İnci’nin oyuncak bebeğine bayıldı!

Farah Zeynep Abdullah, İnci’nin oyuncak bebeğine bayıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterini oynayan Farah Zeynep Abdullah, anneannesinin getirdiği bir oyuncak bebeği geçtiğimiz günlerde instagram sayfasından paylaşmıştı. Bir yakınlarının kızlarının yaptığını söylüyordu anneannesi Saadet Demiriz. Oyuncu, rol aldığı dizideki İnci’ye benzetilen bebeği çok sevdi.

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Masumlar Apartmanı’nın İnci’si olarak sarı ve mavi boyalı saçlarıyla ekrana gelen oyuncu, kendisine tıpatıp benzetilen oyuncak bebeği yeni evine götürmüş.

Bir süredir instagram’dan yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken oyuncu, yeni bir eve taşındığını takipçileriyle paylaşıyor. Radyocu arkadaşı Ayça Derin Karabulut ile aynı eve taşınan oyuncu, giderken oyuncak bebeğini de yanına almış.

Farah Zeynep Abdullah, İnci'nin oyuncak bebeğine bayıldı! 9

Dizide Birkan Sokullu’nun hayat verdiği Han karakterinin eşi İnci’yi oynayan Farah Zeynep Abdullah, kendisine benzeyen oyuncakla pozlarını instagram sayfasından takipçileri için de yayınladı.

Farah Zeynep Abdullah, İnci'nin oyuncak bebeğine bayıldı! 10

Videoda oyuncak bebeği kucağına alan oyuncu “Çok tatlı” diyerek bebeği takipçilerine de gösterdi… Oyuncak bebeğin saçındaki mavi detay da unutulmamış…

Farah Zeynep Abdullah, İnci'nin oyuncak bebeğine bayıldı! 11