Ana sayfa Kadın Haberleri Beren Saat ile Büşra Pekin’den sıcacık mesajlar!

Beren Saat ile Büşra Pekin’den sıcacık mesajlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Büşra Pekin, arkadaşları ile bir araya gelerek doğum gününü kutladı. Oyuncu, instagram hesabından da bu buluşmayla ilgili paylaşımlar yaptı. 30 Haziran 1982 doğumlu olan oyuncu 38. yaşını kutluyor.

Son dönemde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Büşra Pekin, kilo verdikten sonra adeta başka birisine dönüştü. Paylaşımlarında farklı bir strateji uygulayan ve hayranlarını da heyecanlandıran Büşra Pekin, doğum gününde ise arkadaşlarının sürprizi ile karşılaştı.

Oyuncu, “Doğum günümü kutladık. Biraz sürpriz oldu bu kadarı. Uğrayan, arayan herkese teşekkür ederim. Unutanlar üzülmesin hiç takılmam ama ilgi ve sevgi gösterebilir hiç hayır demem” şeklinde bir mesajla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Beren Saat ile Büşra Pekin'den sıcacık mesajlar! 9

Büşra Pekin arkadaşları ile birlikte doğum günü kutlamasında sosyal mesafeye dikkat etmese de, maske takmayı ihmal etmedi.

Ünlü oyuncunun paylaşımına yanıt verenlerden birisi de Beren Saat oldu.

Beren Saat ile Büşra Pekin'den sıcacık mesajlar! 10

Beren Saat, “İyi Ki doğdun Büşracığım” notu ile doğum günü paylaşımına yanıt verdi.

Büşra Pekin de aynı sıcaklıkla “Güzel Beren, teşekkür ederim” diye yazdı.

Beren Saat ile Büşra Pekin'den sıcacık mesajlar! 11

Şarkıcı Simge Sağın sevgisini kalp emojileri ile gösterirken, Demet Akalın, Tülin Şahin, Derya Açıkgöz de mesajlarıyla ünlü oyuncunun yeni yaşını kutladı.