Ana sayfa Kadın Haberleri Eda Ece sürpriz çıkışıyla mutsuzluk kaynağını açıkladı!

Eda Ece sürpriz çıkışıyla mutsuzluk kaynağını açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren ünlü oyuncu Eda Ece, bir süredir tatildeydi… Karantina döneminin ardından Haziran ayı ile birlikte başlayan normalleşme sürecinde ilk adım atanlardan birisi de ünlü oyuncu oldu.

Sevgilisi, basketbolcu Buğrahan Tuncer ile birlikte Bodrum’da tatile giden oyuncu, 30. yaş gününü de burada dostlarıyla birlikte kutlamıştı. Keyifli geçin bu tatil sürecinde oyuncu magazincilerin yakın takibinden kurtulamamıştı.

Eda Ece, sevgilisi ile birlikte İstanbul’a döndü. Yakında başlayacak olan Yasak Elma dizisinin 4. sezon çekimlerine kadar dinlenecek. Oyuncu magazin basınında ise mutsuzluğu üzerinden haber oldu.

Sevgilisi Buğrahan Tuncer ile kavga ettikleri şeklinde çıkan haberlerin doğru olmadığını belirten bir paylaşım yapan Eda Ece, mutsuzluk kaynağının ülkenin genel sorunları olduğunu ifade eden sürpriz bir paylaşım yaptı.

İşte Eda Ece’nin mutsuzluk kaynağı ile ilgili açıklaması:

“Mutsuzluğum şahsi meselelerle alakalı değildir. Ülkede bu kadar olay olurken üzülmemem mümkün değildir. Kadın, çocuk ve ağaçların hepsini yanıma alıp başka bir gezegene kaçabilirim. Maalesef şimdilik evde oturuyorum, evimde olmayı çok severim.”