Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beren Saat ve Kenan Doğulu evliliği hakkında çok ilginç iddia!

Beren Saat ve Kenan Doğulu evliliği hakkında çok ilginç iddia!

tarafından zk zk

Ünlü Oyuncu Beren Saat ile, Müzisyen Kenan Doğulu’nun aşkla başlayan evliliklerinin çatırdadığı yönünde kimi haberler medyaya yansıyor.

Özellikle Beren Saat’in doğumgününde sosyal medyada paylaştığı mesaj sonrasında eşinden hiç bahsetmemesi ve Doğulu’nun da daha önceki yıllarda olduğu gibi sosyal medyadan eşinin doğumgününü kutlamaması, bu söylentilere yol açmıştı.

Gündeme gelen bir iddia ise çok şaşırttı: ‘Kenan Doğulu evliliğini kurtarmak, Beren Saat boşanmak istiyor’

Kanal D’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programında, oyuncu Beren Saat ile şarkıcı Kenan Doğulu’nun boşanma aşamasında olduğu iddia edildi.

Beren Saat ve Kenan Doğulu evliliği hakkında çok ilginç iddia! 7

2014 yılında dünyaevine giren ünlü çift hakkında flaş iddia… ‘2. Sayfa’nın haberine göre; Kenan Doğulu evliliğini kurtarmak için çaba sarf ederken, Beren Saat ise boşanmak istiyor.

Geçtiğimiz günlerde 35’inci yaşına basan güzel oyuncu, sosyal medya hesabından doğum günü mesajı paylaşmış, bu mesajda ilk aşkı Efe Güray’dan da bahsetmişti. Beren Saat, eşi Kenan Doğulu’ya ise satırlarında yer vermemişti.

Bu mesaj, sosyal medyada ‘evlilikte kriz var’ iddialarına neden oldu. Kenan Doğulu’nun eşinin doğum gününü kutlamaması da iddiaları güçlendirdi.