Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat’in Atiye dizisi çekincesi ortadan kalktı!

Beren Saat’in Atiye dizisi çekincesi ortadan kalktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Beren Saat, 2019 yılının Aralık Ayında Atiye dizisinin ilk sezonu ile izleyicileri ile buluştu. Dizi sadece Türkiye’de değil, Netflix’in yayınlandığı birçok ülkede ilgi gördü. Beren Saat’in yanı sıra Metin Akdülder, Melisa Şenolsun ve Mehmet Günsür’ün de başrolünde yer aldığı dizinin ikinci sezonu da çekilmişti. İkinci sezonun Eylül ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Atiye ekibi, geçtiğimiz gün 3. yani final sezonu için bir araya geldi. Çekimler başladı. Beren Saat de dizinin çekimlerinin başladığını yaptığı paylaşım ile duyurdu. Oyuncu hem mutluluk saçtı hem de koronavirüs pandemisi nedeniyle yaşadığı çekinceden de kurtulduğunu gösterdi.

Beren Saat, geçtiğimiz hafta Youtube’da yayınlanan özel röportajında pandemi sürecinde çekimleri devam eden dizileri fırsatçılık yapmakla suçlamıştı. Oyuncu, Atiye’nin 3. sezon çekimlerine başlayacak olmaları konusunda ise çekincesini ortaya koymuştu.

Beren Saat, röportajda şu ifadeleri kullanmıştı: “Yeniden başlıyor, bizim setimiz de başlıyor. Şimdi önlemlerle başlıyor. İlk başlayan setlerden bir kaç vaka haberi geldi.2 makyaj artistinde olduğuna dair bir sette, önce bir set durdu sonra yeniden başladı. Herkese testler yapılıyor. Klima kullanılmaması çok önemli. Karavan yerine, çadır kurulduğunu söyleyen setler var. Ekiplerin bu her set için böyle değil ama, ekiplere tulum yapıldığı, tulum giydikleri,maskesiz çalışılmıyor. Bir takım önlemler var. Ama herkes çalışmaya başladığında bir yandan da şu ana artışlar da var rakamlarda… Bakalım…”

Ünlü oyuncu, dizinin setinden bir fotoğrafıyla paylaştığı mesajında ise üretmeye başladıklarını ve tüm tedbirlerin de alındığını duyurdu. Oyuncu mesajında şöyle yazdı:

Yeni Ay’da başladık çekimlere, Atiye’nin mucizeleri yine bizimle. Aylar süren bekleyişten sonra tüm tedbirler alındı ve yeniden başladık üretmeye! Atiye’nin ilk sezonuna gösterdiğiniz ilgi, sevgi ve destek için emeği gecen herkes adına cok teşekkür ederim. 3. Sezon yaratıcı ekibimize ve tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı, uğurlu olsun.2

Beren Saat'in Atiye dizisi çekincesi ortadan kalktı! 7