Ana sayfa Dizi Haberleri Beren Saat’in çocuk yaşlarında Selçuk Yöntem ile ilginç karşılaşması!

Beren Saat’in çocuk yaşlarında Selçuk Yöntem ile ilginç karşılaşması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Beren Saat ile Selçuk Yöntem, Aşk-ı Memnu dizisinde başrolde yer aldı. Adnan Ziyagil karakterini canlandıran Selçuk Yöntem’in, Bihter karakterini canlandıran eşini Beren Saat oynamıştı.

Beren Saat ve Selçuk Yöntem bu dizideki rolleriyle akıllardan çıkmadı. Sadece ülkemizde değil, dünyanın dört bir yanında da Aşk-ı Memnu çok izlendi. Selçuk Yöntem’in Beren Saat’in hayatında çok daha büyük bir yeri olduğu ise yaptığı bir röportajda ortaya çıktı.

Based İstanbul dergisine konuşan Beren Saat, daha çocukluk yıllarında Selçuk Yöntem sayesinde oyuncu olmaya karar vermiş. O dönemi anlatan Beren Saat, “9-10 yaşlarındayım. Selçuk Yöntem’in Ben Feuerbach oyununu izlemiştim. Finaldeki demir konstrüksiyon merdivenleri, yanıp sönen ışıkları ve Selçuk’un oraya çıkışını hatırlıyorum… “Ben de burada olmak istiyorum.” hissi çok baskındı” diye konuştu.

İzlediği bu oyundan sonra oyuncu olma fikrinin kendisinde belirginleştiğini anlatan Beren Saat, tiyatroya olan seyirci ilgisinden de çok memnun. Tiyatro sahnesinde olmayı çok istediğini belirten oyuncu, bir türlü amacına ulaşamadı.

Beren Saat'in çocuk yaşlarında Selçuk Yöntem ile ilginç karşılaşması! 7

Beren Saat, modern bir reji istiyor. Birkaç proje üzerinde konuştuklarını ama tıkanıklık yaşandığını belirtiyor.

Tiyatroya çok istekli olan Beren Saat, “Güzel bir text, güzel bir reji ne güzel olur. Londra’da bir oyun izleyip minimal bir prodüksiyon olanağı ve reji tercihiyle ne kadar kuvvetli bir etki yarattıklarını bilerek önüme gelen çok bilindik, çorbasının suyunun suyu bir oyunu yapmak istemedim. İlk kez sahneye çıktığım oyun modern, dünyalı ve zeki olsun isterim” dedi.