Ana sayfa Sosyal Medya Mert Yazıcıoğlu’nun kendisi gibi olmak isteyenlere önerisi var!

Mert Yazıcıoğlu’nun kendisi gibi olmak isteyenlere önerisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu, başarılı oyunculuğu ile takdir edilen isimler arasında bulunuyor. Aşk 101 dizisinde Sinan olarak izleyici ile buluşan Mert Yazıcıoğlu, hayal kurmanın ne kadar önemli olduğunu kendi hayatından örnek vererek anlattı.

İnsanoğlunun yaradılışından bu yana hayal kurduğunu dile getiren Mert Yazıcıoğlu, insanlığın bugünlere gelmesinin de hayal kurması sonucunda gerçekleştiğini anlattı.

Based İstanbul dergisine konuşan Mert Yazıcıoğlu, gençlere de hayal kurma ve bu hayali gerçekleştirmek için de savaşma tavsiyesinde bulundu.

Ünlü oyuncu şunları anlattı: “Hayal insanoğlunun yaratılışında var. Ateşin bulunmasından başlayıp bugünkü konuma gelmemizin sebebi insanoğlunun hayal kurmasıdır. Ben de hayal kurmasaydım bugün burada bir röportajı cevaplıyor olmazdım herhalde. Her şey bir hayalle başlayıp hayat karşınıza ne çıkartırsa çıkartsın yılmadan savaşarak verdiğiniz mücadeleler sonucu gerçekleşiyor. Demem o ki; evet, hayal kurup onlar için savaşmaya devam edeceğim.”