Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Pınar Deniz’in bir türlü cevabını bulamadığı soru!

Pınar Deniz’in bir türlü cevabını bulamadığı soru!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pınar Deniz, son dönemin en başarılı genç oyuncularından… Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisi ile yeniden gündemde… Başarılı oyunculuk performansı, pozitif kişiliği ve güzelliği ile takipçilerinin hayran olduğu bir isim.

Pınar Deniz, Based İstanbul dergisinin sorularını yanıtladı. Bu sorulardan birisi de “İnsan neden iyilik yapar?” şeklindeydi. İşte bu sorunun yanıtını hep merak ettiğini anlatan Pınar Deniz, asla da cevabını bulamadığını vurguladı.

Pınar Deniz'in bir türlü cevabını bulamadığı soru! 7

Pınar Deniz, bu konu üzerine sayısız kitap okumuş ama hala bir yanıt bulamamış. Ünlü oyuncu şöyle konuştu: “İyilik ne demek bir kere? Mutlak bir iyi var mıdır ya da herkesin iyi dediği şey gerçekten iyi midir? İnsanların çoğunluğu kendi çıkarları doğrultusunda iyilik yapıyor bence. Bugün sana yarın bana mantığı… Vicdan temizliği içinde olabilir tabi. Etkileşim içinde olmak zorundayız ve birbirimizle anlaşabilmemizin tek yolu bu. İyi bir insan olabilmek, bunu paylaşabilmek belki de!”

Pınar Deniz, en büyük korkusunun kendi kafası içinde kaybolmak olduğunu söyledi.

Zihninin çok çalışmasından yakınan oyuncu, “Bu yüzden uyuyamadığım çok zaman var. Düşünecek bir şey bulamadığında da kendi kendine takılıp beni uyutmuyor sağ olsun. O yüzden kendime durmayı öğretiyorum. Boşluk hissini, daha çok meditasyon yapmayı. Hayatta hiç bir şey yapmadan sadece nefes alarak anda kalmayı öğreniyorum” diye konuştu.