Ana sayfa Güncel Haberler Beren Saat’in korona virüsü önlemlerine uymaması sosyal medyada olay oldu

Beren Saat’in korona virüsü önlemlerine uymaması sosyal medyada olay oldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yurt dışından dönen ama 14 gün kuralına uymayan Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti sosyal medyada eleştiri üstüne eleştiri alıyor… İngiltere’nin başkenti Londra’ya tatile giden ünlü çift, yurt dışı tatilinden döndükten sonra 14 gün evde kendilerini tecrit etmeleri gerekirken bunu yapmayarak MSG seçimlerinde görüntülendi.

Sağlık Bakanlığı, yurt dışından gelen vatandaşlarımızda korona virüsü olma ihtimaline karşı kendilerini evde izole etmelerini, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını istemişti. Bu kurala uymayan Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü çifte yönelik ağır eleştiriler ve kimi hakarete varan söylemler twitter’da gündemin ilk sıralarına yerleşti. Beren Saat’in daha önce yaptığı devlete veya uygulamalara yönelik eleştirilerini de hatırlatan sosyal medya kullanıcıları, ünlü çiftin kurallara uymadıkları için uyarılmasını istediklerini belirten ifadeler kullandı.

Ayrıca Şeyma Subaşı ve Guido Senia’ya da bu kurala uymadıkları için sosyal medyada tepkiler vardı. Subaşı,instagram hesabından bu tepkilerle ilgili bir paylaşımda bulundu. Ancak bu tepkilerin ardından İçişleri Bakanlığı’nın da harekete geçtiği ortaya çıktı.Detaylar haberimizin devamında…

Beren Saat'in korona virüsü önlemlerine uymaması sosyal medyada olay oldu 8

Subaşı’nın sevgilisi için gelen bu tepkiler üzerine İçişleri Bakanlığı’nın harekete geçtiğini Posta gazetesi yazarlarından Candaş Tolga Işık twitter’dan yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Gazeteci Candaş Tolga Işık İçişleri Bakanlığı’nın harekete geçtiğini duyurdu. Şeyma Subaşı’nın İtalya’dan gelen sevgilisinin deport edilmesi ya da kalmak istiyorsa 14 gün karantinaya alınacağı öne sürüldü.

Beren Saat'in korona virüsü önlemlerine uymaması sosyal medyada olay oldu 9