Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beren Saat’ten beyin yakan paylaşım! Bu zamanlama çok manidar!

Beren Saat’ten beyin yakan paylaşım! Bu zamanlama çok manidar!

tarafından ker_def

Ünlü Oyuncu Beren Saat, 2004 yılında kaybettiği ve hiç unutmadığı eski aşkı Efe Güray’ın fotoğrafını bir kaç ay önce paylaşıp, doğum gününde onu anmış ve ortalık karışmıştı!

Televizyongazetesi/Detay – Beren Saat’in bu paylaşımından sonra eşi Kenan Doğulu ile aralarında bir sorun olduğu ve ayrılacakları yönünde pek çok haber çıkmıştı.

Magazin medyasını uzun süre meşgul eden ve Saat ile Doğulu’nun aralarının iyi olmadığı, evlerini ayırdıkları hatta boşanmak için mahkemeden gün aldıkları şeklinde pek çok iddia dillendirilmişti.

İki taraf da konuyla ilgili bir açıklama yapmazken Kenan Doğulu’nun bugün yayınlanan bir röportajında söyledikleri, ikili arasında bir sorun olmadığına yoruldu.

Doğulu, Kanal D’nin 2. Sayfa programında yayınlanan röportajında “İnsanları ilgilendiren bir şey olursa biz açıklama yaparız, anons da ederiz ama yok. Şu an iki kişi arasında olan bir şey. Beren sette ve çok yoğun. Yaptığınız her negatif haber arkadaşlarımızı, ailemizi, bizi ister istemez üzüyor. Negatif haberlerle insanları üzmeyin” açıklamasını yaptı.

Kenan Doğulu’nun bu açıklamasının yayınlanmasından bir kaç saat geçtikten sonra Beren Saat’in sosyal medya hesabından eski aşkı Efe ile Ankara’daki Kuğulupark’ta çekilen bir fotoğrafını kalp emojisi ile paylaşması kafaları yeniden karıştırdı!

Bu fotoğrafa yorum yapan pek çok takipçisi, Beren Saat’in eski aşkını unutmayıp onu anmasının naifliğine değinirken, bazı takipçilerinin de “Magazincilerin beyni yanacak” şeklindeki yorumları da dikkat çekti.

Bu arada fotoğrafı Belçim Bilgin, Gonca Vuslateri gibi ünlü isimlerin de beğendiği görülürken, Nilgün Belgün’ün de “Berencim yarışmadaki seni çalıştırırken ki halin..❤️Türkiyenin Yıldızları…Ne uyumlu yetenekli sessiz sakin bir öğrenciydin” yorumu dikkat çekti.

? ?
Beren Saat'ten beyin yakan paylaşım! Bu zamanlama çok manidar! 7